De leukste inspiratie voor unieke cadeautjes

Iedereen heeft er weleens last van: Het bedenken van een origineel cadeau. Je wilt natuurlijk niet met een standaard cadeau naar een feest of verjaardag komen. Gewoon geld geven of een standaard tegoedbon is wel erg makkelijk. Maar wat moet je dan geven? Soms kan het bedenken van een origineel cadeau nou eenmaal erg lastig zijn. Zeker als het een familielid is met een groot leeftijdsverschil bijvoorbeeld. En toch wil je wel echt een cadeau geven waarvan je zeker weet dat ze er iets aan hebben. Hieronder staan 3 tips zodat jij inspiratie op kan doen voor een leuk cadeau.

Tip 1: Vaas

Je zal er misschien niet meteen aan denken maar het geven van een vaas is een erg goed idee. Iedereen heeft thuis wel bloemen maar hoeveel mensen kopen regelmatig een nieuwe vaas? Met het geven van een nieuwe vaas is jouw cadeau een echte verassing. Je kan het type vaas aanpassen op degene die het cadeau krijgt en op je budget. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een frisse gele vaas of een Delfts blauw vaas.

Tip 2: Wandborden

Het geven van een wandbord is een uniek idee. Je ziet tegenwoordig niet zo veel wandborden meer maar daar is helemaal geen goede reden voor. Wandborden zien er mooi uit en brengen extra sfeer in je huis. Je kan het wandbord wat je wilt geven aanpassen op de persoon die het krijgt. Zo kan je jouw cadeau nog persoonlijker maken. Ook kan je kiezen of je gaat voor 1 wandbord of een set wandborden. Met wandborden heb je dus genoeg opties voor een leuk uniek cadeau.

Tip 3: Gepersonaliseerd cadeau

Met een gepersonaliseerd cadeau zit je altijd goed. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden tot personaliseren steeds groter. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een grote fles speciaal bier voor je vader of een grappige foto van jouw en je neefje op een knuffel als cadeau voor je neefje. Je kiest simpelweg voor een cadeau waarvan je zeker weet dat diegene het leuk vindt en dan personaliseer je dat. Zo heb je zeker weten een geslaagd cadeau wat toch origineel en persoonlijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *