5 geheime tips voor het perfecte bedrijfsuitje in eigen stijl

Het succes van je bedrijf gaat hand in hand met het geluk van je personeel. Daarom is het belangrijk om ze waardering te tonen en bedrijfsuitjes te organiseren waar de teamband nog sterker van wordt. Maar wat maakt het perfecte bedrijfsuitje? En hoe zorg je ervoor dat het perfect bij jouw bedrijf past? Lees snel verder voor onze 5 tips en ontdek de hotspot voor teambuilding! 

#1 Bepaal jouw doel

Bedenk wat je wilt bereiken met je bedrijfsuitje. Wil je je team belonen voor een geweldige prestatie? Of wil je de samenwerking en communicatie verbeteren met teambuilding? Of misschien wel beide?

#2 Vraag input van je werknemers

Vraag daarna je werknemers waar ze aan toe zijn en wat ze leuk vinden. Hebben ze behoefte aan ontspanning na een drukke periode? Of krijgen ze energie van actie en beweging? Vraag eens rond tijdens een meeting of stuur een korte enquête per mail om input te krijgen.

#3 Kies de juiste teambuilding activiteiten

Combineer jouw doelen met de input van je werknemers en bedenk welke activiteiten bij beide passen. Op zoek naar teambuilding Zoetermeer? Hier vind je allerlei teambuilding activiteiten: van gezellig en speels tot avontuurlijk en sportief. Zo vind je altijd iets wat past bij jouw wensen. Kies bijvoorbeeld een ijshockey clinic om de focus te verbeteren, een escape room box om te werken aan samen problemen oplossen of een gezellige karaokeavond waar iedereen swingend loskomt.

 #4 Bedenk een thema

Maak iedereen voor het bedrijfsuitje al enthousiast door een thema aan te kondigen. Bedenk bijvoorbeeld een gekke dresscode of laat ze vast speculeren over wat ze gaan doen door een mysterieuze uitnodiging in stijl van de activiteit. Zo gaat het bedrijfsuitje al van tevoren leven onder de werknemers en stimuleer je de teambuilding optimaal. Wil je het naar een nog hoger niveau tillen? Regel dan versiering in je bedrijfskleuren en geef alle deelnemers aan het einde nog een leuke, bijpassende goodiebag.

 #5 Vergeet de borrel niet!

Niemand is gezellig als ze trek hebben. Zorg daarom tijdens het bedrijfsuitje voor genoeg lekkere hapjes (en drankjes), zodat de sfeer er goed in blijft. Maak het extra makkelijk voor jezelf door te kiezen voor een locatie waar je activiteiten en horeca-arrangementen onder één dak hebt. Dat scheelt een hoop geregel en reistijd voor je werknemers.

Met deze tips creëer je ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring waar nog lang vol plezier op teruggekeken wordt. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *