Begin 2023 goed met een baan bij de gemeente via Joinuz

Wil jij 2023 ook goed starten met een nieuwe uitdaging? Werken bij de gemeente is interessant, verrijkend en van toegevoegde waarde. Dan is het dus een goede stap om bij de gemeente te gaan werken. Dat geldt zowel voor jou als professional als voor de maatschappij. Bij de gemeente krijg je veel kansen om jezelf te ontwikkelen met opleidingen en cursussen. Daarnaast lever je vanuit maatschappelijke betrokkenheid een bijdrage aan de samenleving met je werk. Bij het veelzijdige detacheringsbureau Joinuz vind je tal van interessante gemeentebanen-vacatures, zoals die van bouwinspecteur en schuldhulpverlener.

 

Toezicht houden op vergunde bouwwerken

Heb je een scherp oog voor het opsporen van illegale sloop- en bouwactiviteiten en behoren het waarborgen van kwaliteit en veiligheid tot je DNA? Dan is de vacature van bouwinspecteur bij de overheid voor jou geknipt. Dat geldt in meerdere mate als je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en je op een creatieve manier met verschillende partijen kunt meedenken. Je bent als bouwinspecteur bij de gemeente goed in staat om de juiste beslissingen te nemen door de uiteenlopende belangen die er spelen in ogenschouw te nemen. Het houden van toezicht op vergunde bouwwerken behoort tot je dagelijkse werk én is je passie. Ook weet je in conflictsituaties altijd op de juiste manier te reageren. Het beroep van bouwinspecteur stond tot voor kort bekend als een typische functie voor mannen.

 

Tegenwoordig worden bouwkunde en studies die daaraan gerelateerde zijn onder vrouwen ook steeds populairder. Cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) tonen aan dat het aandeel vrouwen dat kiest voor een technische opleiding in het hoger onderwijs tussen 2008 en 2019 bijna is verdubbeld, van tien procent naar achttien procent. 

 

Onderhandelen met schuldeisers

Wil je bij de gemeente werken? Joinuz biedt je nog veel meer mooie vacatures, zoals die van schuldhulpverlener. In deze functie voer je intake- en begeleidingsgesprekken met de cliënt en ben je verantwoordelijk voor je eigen caseload. Je zorgt ervoor dat jouw cliënten hun administratie en leven weer op orde krijgen om vervolgens zelfstandig en onafhankelijk aan de samenleving te kunnen deelnemen. Daarnaast onderhandel je met schuldeisers, zorg je ervoor dat mensen zich aan de afspraken houden en maak je een plan van aanpak. Ook heb je oog voor de onderliggende, vaak psychosociale problematiek en weet je daarop effectief te anticiperen. Je weet lastige situaties op een creatieve manier op te lossen en bent er voor de cliënten.

 

Werken als gedetacheerde 

Ben jij ook toe aan een nieuwe uitdaging? Joinuz biedt je nog veel meer interessante functies bij de overheid, zowel in een uitvoerende, beleidsmatige, ondersteunende als adviserende rol en op ieder niveau. Je vindt er dus altijd een baan die je past als een jas. Op basis van detachering doet Joinuz er alles aan om banen te vinden die naadloos aansluiten op de wensen die jij als werkzoekende hebt. Als je gedetacheerd bent, kom je in dienst van Joinuz en word je uitgeleend aan een opdrachtgever. Er wordt direct voor een mooie nieuwe opdracht  gezorgd als je taak daar is volbracht. Over jouw inkomen hoe je je dus ook geen zorgen te maken.  

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *