Blijf bij een betrouwbaar IT-merk

De IT-markt verandert continu en evenementen volgen elkaar in hoog tempo op. Daarom worden er niet altijd dezelfde producten aangeboden. Door deze inconsistentie van de markt is het handig om één IT-leverancier te kiezen en die trouw te blijven. We raden aan om trouw te blijven aan één van de  grootste en bekendste IT-merken: HP.   

Marktleider in service 

HP is niet voor niets jarenlang een van de grootste en bekendste hardwarefabrikanten geweest en algemeen bekend in de informatietechnologiewereld. Voor laptops, computers, tablets en servers zijn vele klanten al jarenlang tevreden over de producten en diensten die de HP hardware kunnen bieden. Kies voor de voor zakelijke series zoals Probooks en Elitebooks voor optimaal resultaat. 

Inkt cartidges  

Ook voor inkt cartridges ben je bij HP aan het juiste adres. De HP cartridges zijn van hoge kwaliteit en passen perfect in een HP printer. Een combinatie van goede printer en kwalitatief hoogwaardige inkt zal zorgen voor prachtig, scherp geprinte documenten of afbeeldingen, zwart of in kleur, die niet snel zullen vervagen. Je kan de HP cartridges het beste bij Inktmedia kopen. Zij verkopen ze namelijk erg goedkoop omdat ze slimme bulkaankopen doen.  

Vernieuwende laptops 

Er zijn nog veel laptops te koop en de trend zijn kleinere laptops. HP speelt hierop in met een breed assortiment notebooks. Het opvallende model is de Probook 450. Er zijn al zes generaties van deze laptop uitgebracht, en de zevende generatie is al in voorbereiding. Innovatie is ook een reden om voor HP te kiezen.   

Betrouwbare vaste computers  

Terwijl er de trend is dat dingen kleiner, mobieler en beheersbaarder worden, is er voor de kantoormedewerker geen betere manier om te werken dan met een desktopcomputer, beeldscherm en (ergonomisch) toetsenbord en muis. HP is de leider in deze klasse met een uitstekende reeks alles-in-één pc’s, werkstations, desktopsdockingstations en monitoren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *