Comfort of stijl?

Niet alleen de mode in Nederland, maar de mode over de hele wereld verandert elke keer maar weer. De ene dag kunnen losse spijkerbroeken helemaal in zijn, maar zodra je de volgende dag wakker wordt, zijn ze ineens een echt no-go. Een aantal jaar geleden was het erg belangrijk om er bij elke gelegenheid netjes en chic uit te zien, zodat je een goede indruk kon maken, maar tegenwoordig zijn daar geen pakken of bloezen meer voor nodig!

De stijl van tegenwoordig

Mensen kiezen steeds vaker comfort over stijl, maar comfort betekent niet meteen dat er geen stijl is. Merken doen erg hun best om mooie ontwerpen op de markt te brengen die veel comfort bevatten, zodat je niet de hele dag strak in het pak hoeft te zitten, maar gewoon een joggingspak aan kan trekken, zonder dat je daardoor als minder professioneel wordt gezien. 

Malelions

Malelions is een merk dat zich erg focust op mannen met een frisse passie voor mode. Ze vinden het belangrijk dat ze een statement kunnen neerzetten met hun kleding, maar willen er ook voor zorgen dat mensen hiervoor hun comfort niet op hoeven geven. Daarom heeft Malelions mooie, nette tracksuits weten te creëren. Ze zijn er in veel verschillende kleuren, ontwerpen en maten, waarmee jij op elke gelegenheid zal stralen. Het merk werkt veel samen met jonge creators en influencers, die uit ervaring weten hoe belangrijk het wordt gevonden dat er comfortabele kleding is. 

Het is weer helemaal in!

Wat kunnen we zeggen: De comfy kleding komt dus weer helemaal in! Vooral door de Coronacrisis kiezen mensen nóg sneller comfort over stijl. Wees dus niet bang om een heerlijke Malelions tracksuit of een Black Bananas trainingspak te bestellen, want de broeken, shirts, trainingspakken die geweldige comfort bieden komen weer helemaal in! Stijl betekent niet altijd meteen meer comfort, maar comfort betekend tegenwoordig wel veel stijl. De nieuwste fashion is te vinden bij Crivaldi in Oosterhout, maar ook online kun jij nu shoppen voor je favoriete kleding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *