De Schleich boerderij: het perfecte speelgoed

De fantasieën van kinderen zijn fenomenaal. Je kunt ze iets geven om mee te spelen en ze gaan helemaal op in hun eigen wereldje. Voor veel mensen is het noodzakelijk dat hun kinderen zich op een goede manier kunnen ontwikkelen. Wat is er dan beter dan je kinderen door middel van speelgoed te laten leren? Met de Schleich Farm World collectie kunnen kinderen op een leerzame wijze spelen. In deze blog lees je er meer over!

Realistisch speelgoed

Het merk Schleich staat bekend om haar realistische nabootsing van dieren, gebouwen, stallen en bijbehorende accessoires. Al het speelgoed is op schaal gemaakt. Veel verkochte producten zijn de Schleich honden, maar ook de paarden zijn erg geliefd. Voor kinderen is het leuk om mee te spelen, want de verhalen die ze verzinnen zijn met deze speeltjes bijna levensecht. Toch is Schleich ook leuk om te verzamelen voor bijvoorbeeld honden- en paardenliefhebbers.

Leerzaam speelgoed

Door kinderen met Schleich speelgoed te laten spelen leren ze dieren te herkennen zoals ze er in het echt uitzien. Ze kunnen hun eigen verhaal bedenken en laten afspelen op de boerderij. Tevens worden de motorische vaardigheden van je kind verbetert door met het fysieke speelgoed te spelen. De Farm World collectie is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Hoe ouder je kinderen zijn, hoe leuker het is om uitbereidingspakketten te kopen.

Uitbereidingspakketten en sets

De boerderij collectie bestaat niet alleen uit dieren en stallen. Er zijn ook een heleboel extra pakketten en spullen te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een hek of een speelmat met een erf erop afgebeeld. Je kunt ook een tractor en boeren aanschaffen. Het belangrijkste onderdeel van een boerderij is natuurlijk de boerderij zelf, maar daarnaast zijn er ook dierenartspraktijken en paardenstallen verkrijgbaar. Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om je eigen boerderijleven op te bouwen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *