De top 5 mijlpaal cadeautjes

Gefeliciteerd! Je examen gehaald, die ene medaille behaald, geslaagd voor je rijbewijs of je allereerste grote mensen baan gescoord of zelfs je eerste huis gekocht, we doorlopen in ons leven allemaal een aantal mijlpalen. Deze momenten vieren we het liefst met onze dierbare naasten; mama & papa, vrienden en familie. Een klein “yes I did it” feestje is nooit weg, en bij feestjes horen cadeautjes.

Ben jij super trots op je zusje, neefje of allerbeste vriendin? Wij helpen je op weg & brengen jou.. de top 5 mijlpaal cadeautjes!

  1. Een schilderij of fotolijst

Ter herinnering aan dit speciale moment stel je een eigen schilderij of fotolijst samen. Een foto van je nichtje tijdens de diploma uitreiking, een schilderij van de droomauto van je broertje of een liefdevolle fotocollage van alle trotse vrienden en familie. Met dit cadeautje weet jij vast en zeker een mooi plekje in huis te veroveren.

 

  1. Een weekend (nachtje) weg

De beste manier om een grote mijlpaal te vieren? Knijp er gezellig tussenuit en geniet van de natuur, een luxe hotel of juist de drukke stad. Een cadeau waar je zelf ook nog eens super veel plezier aan beleefd. Je viert een geweldige mijlpaal & maakt tegelijkertijd fantastische herinneringen, hoe leuk!

 

  1. Een persoonlijk sieraad

Hoe zorg je ervoor dat dit mooie moment niet vergeten wordt? Met een prachtig en persoonlijk sieraad, draag je het moment altijd bij je. Een bedelarmband met daaraan bijvoorbeeld een bedeltje van een auto, wijze uil en huisje staat symbool voor alle hoogtepunten uit je leven. Ook gaaf; een stoere naam ketting, waarmee je iedere outfit compleet maakt. Wat een zelfvertrouwen zul jij de ontvanger van de ketting meegeven!

 

  1. Een verwenpakket

Stel een leuk pakket samen waarmee je de persoon in kwestie eens goed in de watten legt. Want wat heeft je zusje hard gewerkt aan haar scriptie, en wat moest ze steeds vroeg op om op tijd bij stage aan te komen. Nu dat diploma in the pocket is, is het tijd voor een beetje ontspanning. Denk bij het samenstellen van het pakket bijvoorbeeld aan leuke tijdschriften, ontspannende maskertjes, lekkere snacks en wat theezakjes.

  1. Een cadeaubon

Heb je echt geen inspiratie of ken je de persoon niet super goed? Met een cadeaubon zit je altijd goed! Zo kunnen ze zelf een leuke nieuwe outfit shoppen, of het interieur in huis wat opleuken. Wist je dat je ook cadeaubonnen van supermarkten kon kopen? Een erg leuk cadeautje wanneer iemand voor het eerst op zichzelf gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *