Deze nieuwe auto’s komen in 2023 op de markt

Kijk jij op YouTube en TikTok alleen maar filmpjes over auto’s, lees jij iedere uitgave van het Autoweek Magazine en wil jij altijd alles over auto’s weten? Dan is dit hét artikel voor jou. We hebben het namelijk over auto’s. En niet zomaar auto’s, nieuwe auto’s! Weg met al die saaie stappenplannen over hoe en wanneer je je distributieketting moet vervangen, want in dit artikel vertellen we je alleen maar welke auto’s er dit jaar op de markt komen en wat die auto’s zo bijzonder maakt. Is jouw nieuwsgierigheid geprikkeld? Lees dan snel verder.

Nu op de markt: de nieuwe BMW M2

De nieuwe BMW M2 trekt in 4,1 seconden van nul naar honderd kilometer per uur op. Wie van snelheid houdt, kan zijn hart dus ophalen. Deze zescilinder-auto levert 460 pk en een koppel van wel 550 Nm. De topsnelheid van de auto is – zonder de optionele M Diver’s Pack – 250 kilometer per uur. Dat wordt crossen op de racebaan, maar op de weg houd jij je natuurlijk netjes aan het snelheidslimiet.

De Toyota Prius: de meest efficiënte Prius ooit

Met wel 223 pk belooft Toyota dat de nieuwe Toyota Prius de meest efficiënte Prius ooit is. In het verleden was een Prius best wel slaapverwekkend, maar deze nieuwe uitvoering is allesbehalve saai. Deze plug-in Hybrid zal vanaf deze zomer in showrooms staan te pronken. Akio Toyoda kan trots zijn, want er bestaat officieel geen saaie Toyota-auto meer.

De Grote Vriendelijke Reus: de Dacia Jogger E-Tech Hybrid

De nieuwe Dacia Jogger is bijna vijf meter lang en is als enige in zijn segment beschikbaar als zevenzitter. Ben je op zoek naar een ruime auto, dan biedt deze E-Tech Hybrid uitkomst. Daarnaast is dit de eerste Dacia Jogger met hybride-aandrijving. De auto heeft twee elektromotoren en een 1,6-liter benzinemotor. Daarnaast heeft deze Dacia een systeemvermogen van wel 140 pk.

Hoe houd je je auto als nieuw?

Als jij een van deze nieuwe auto’s koopt, wil je die natuurlijk zo lang mogelijk netjes houden. Daarom is het goed om regelmatig onderhoud aan je auto te laten uitvoeren. Verder moet je in de gaten houden wanneer je winterbanden en zomerbanden nodig hebt, wanneer auto-onderdelen moeten worden vervangen en of alles nog naar behoren werkt. Voor al deze diensten kun je terecht bij een specialistische garage van Carteam. Bij de Carteam-autobedrijven betaal je nooit te veel voor vakkundig onderhoud, zodat je zeker weet dat je auto jarenlang als nieuw blijft werken. Maak daarom zo snel mogelijk een afspraak en ga met je nieuwe auto langs bij Carteam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *