Durf een statement te maken met een zwart interieur!

Zwart wordt steeds populairder in het interieur. En terecht! Het past bij veel verschillende stijlen, modern, industrieel en zelfs bij landelijk. Zwart kan eigenlijk altijd en neemt langzaam de plek over van wit als standaardkleur voor alle details in huis. Zo is er zowel modern als retro deurbeslag te vinden en past zwart echt in elk interieur.

Retro details

Het eerste leuke detail voor in huis wat ik wil uitlichten zijn de retro details. Met de populariteit van jaren ’30 woningen zouden retro details ook heel populair moeten zijn. Want alle retro details is juist wat zo’n woning zijn charme geeft. Sommige mensen kiezen er toch voor om zulke mooie details weg te halen. Die kunnen dan weer teruggeplaatst worden. Of misschien wil je ze wel houden maar zijn ze eigenlijk aan vervanging toe. Dan kun je deze nieuw plaatsen. Bijvoorbeeld bij de oude deurklink bekend om de zwarte deurklink en onze retro WC sloten.

Schakelaars en stopcontacten

Dit zijn details waar mensen misschien niet vaak aan denken of bij stil staan. De standaard voor deze details is meestal wit, maar het kan juist heel mooi zijn om je schakelmateriaal zwart te maken. Als je voor zwarte details in huis gaat kun je het schakelmateriaal natuurlijk niet wit laten. Of nog erger, witte schakelaars op een donker geverfde muur. Vergeet dit belangrijke detail dus niet bij het updaten van jouw huis!

Deurbeslag

Zoals eerder benoemd is deurbeslag een heel belangrijk detail in huis. Een trend die al een tijd aanwezig is in de woonwereld zijn zware, zwarte, stalen deuren. Deze kunnen echter erg kostbaar zijn, maar met een beetje creativiteit kun je toch een mooi zwart detail toevoegen aan de deur om je saaie oude deur om te toveren tot een nieuwe moderne of retro creatie. Simpelweg door het bestaande deurbeslag te vervangen door een zwarte variant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *