Eenvoudig een prachtige badkamer

Je hoeft niet je hele badkamer te verbouwen om een mooie badkamer te realiseren. Je kunt gewoon een badkamermeubel plaatsen en je hele badkamer oogt direct als een nieuwe plek. Je vindt een badkamermeubel bij Bathroom Manufactory. Hier werkt het heel eenvoudig in drie stappen. Je hoeft dus niet eindeloos de kleinste details te vergelijken. Alle badkamermeubelen van Bathroom Manufactory zijn strak en modern vormgegeven. Toch zijn er verschillen in design. Je kiest je badkamermeubel bij Bathroom Manufactory in drie stappen.  

 

Kies je kleur 

De eerste stap is het kiezen van je kleur. Er zijn drie opties voor de kleurkeuze van je badkamermeubel. De opties zijn wit, donker hout en licht hout. Je hebt natuurlijk geen echt hout, maar een ontwerp dat oogt als hout. De witte variant is glimmend, dus niet mat. Zo kies je eenvoudig een kleur die past bij jouw badkamer. Met een donker badkamermeubel heb je bijvoorbeeld een warme badkamer. Licht hout staat weer modern, evenals wit. Je kunt met wit natuurlijk alle kanten op.  

 

Kies je formaat 

De volgende stap is het kiezen van het formaat meubel. Net als bij het kiezen van de kleuren, zijn hier weer drie opties voor. Maar je bent natuurlijk afhankelijk van de ruimte in je badkamer. Je kiest voor een badkamermeubel van 70, 90 of 120 centimeter. Zorg er vooral voor dat je ook daadwerkelijk die ruimte hebt. Hoe groter, hoe meer opbergruimte. Ook je wasbak wordt groter bij een groter badkamermeubel. Ga vooral even meten wat er past voordat je je keuze maakt.  

 

Kies je model 

Tot slot kies je het model voor je badkamermeubel van Bathroom Manufactory. Ook hier heb je drie keuzes. De modellen zijn dus beschikbaar in alle kleuren en formaten. Het eerste model heeft één lade, de ONE. De TWO heeft twee lades met een handgreep. De TWO+ is de laatste optie. Ook hierbij heb je twee lades, maar dan zonder handgreep.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *