Het nut van horecagroothandels

Boodschappen zijn overal verkrijgbaar, zowel voor particulieren als voor horecabedrijven. Waar vele horecabedrijven naar de horecagroothandels trekken zijn er ook al meer mogelijkheden voor particulieren. Een voorbeeld hiervan is Horecagroothandel Bussum. Voorheen was dit Hocras, momenteel verkopen zijn onder de naam Foodstrore ’t Gooi. Wat verkopen zij en wie zijn hun concurrenten?

Sligro

Een van de meest bekende horecagroothandels is de Sligro. Bij deze groothandel kunnen uitsluitend mensen met een KvK pas hun boodschappen halen. Dit is daarom voor de horeca of andere bedrijven die versproducten serveren interessant.  Wanneer je opzoek bent naar een horecagroothandel in Bussum, moet je voor de Sligro iets verder rijden. De dichtstbijzijnde vestiging hiervan is in Hilversum.

Makro

De Makro is een concurrent van de Sligro en werken via hetzelfde concept. Dit is enkel toegankelijk voor mensen met een KvK pas. Hierdoor is het zeer interessant voor bedrijven om hier hun boodschappen te halen. Tevens kan je hier kwantitatief meer halen door de mega verpakkingen die zij aanbieden. Horecagroothandels in Bussum zijn er niet veel. De dichtstbijzijnde Makro is hierdoor ook in Amsterdam.

Horecagroothandel Bussum

Echter zijn er wel horecagroothandels in Bussum. Wat voorheen de Hocras was, gaat nu verder onder de naam van Foodstore ’t Gooi. Bij deze horecagroothandel kunnen zowel particulieren boodschappen doen als zakelijke klanten. Er is een groot assortiment aan verschillende producten. Wanneer je opzoek bent naar een horecagroothandel in Bussum is dit de meest logische keuze.

Dagelijks vers

Om het lekkerste eten te serveren kunnen versproducten niet ontbreken. Kijk daarom bij de verschillende horecagroothandels naar de versafdeling. Dagelijks vers is essentieel voor een goede versafdeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *