Interieur tip: Zo richt je de hal industrieel in!

De industriële stijl is een trend van 2020 waar we geen genoeg van krijgen. Daarom nemen we deze trend absoluut mee naar 2021. Tegenwoordig zien we veel industriële keukens en badkamers voorbijkomen. Maar dat zijn niet de enige ruimtes die geschikt zijn voor een industriële look. Ook de hal kan je industrieel inrichten. De hal is het eerste waar je binnenkomt in een huis, waardoor je meteen een bepaald gevoel krijgt in een woning. Het is daarom extra leuk om je hal mooi en gezellig in te richten in de stijl die past bij de rest van het interieur. Hieronder vind je inspiratie om de hal industrieel in te richten.

Praktisch

Naast dat je een sfeervolle hal wilt creëren, moet je hal ook praktisch zijn. Je moet er tenslotte wel je natte jas kunnen ophangen of je vieze schoenen kunnen neer zetten. Kies daarom voor een sterke vloer die makkelijk schoon te maken is. Bijvoorbeeld een vloer van marmoleum. Daarnaast zijn er ook een aantal elementen die niet mogen ontbreken in de hal. Zo zijn de kapstok en het schoenenrek essentieel. De industriële schoenenkasten van Emob passen perfect bij een stoere industriële hal. Een spiegel voor het checken van je make-up voor je de deur uitgaat is ook onmisbaar.

Materialen

Voor een industriële look kan je een aantal basismaterialen gebruiken. Denk aan hout, metaal en beton. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een houten bankje waar je spullen op kan zetten of op kan gaan zitten wanneer je je schoenen aan wilt doen. Of kies voor een spiegel met houten omlijsting. Het is ook heel trendy om matzwarte accessoires te gebruiken. Zoals matzwarte haakjes voor jassen, matzwarte klinken of een matzwarte deur van staal. Voor een kleur op de muur kan je het beste kiezen voor een aarde tint zoals taupe of mosgroen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *