Kleed je baby met de stijlvolle kleertjes van Mijs X Merlijn

Mag jij binnenkort een dochter of een zoon verwelkomen? Gefeliciteerd! De eerste periode met je kleine is heel bijzonder. Wanneer je je kindje voor het eerst in je armen kunt houden, word je overspoeld door een en al geluk. Veel kersverse ouders genieten ook van alle praktische dingen die bij het ouderschap komen kijken, zoals het inrichten van de babykamer, het kiezen van een mooie kinderwagen én het kopen van mooie babykleertjes. Kan jouw eigen kleintje ook elk moment worden geboren of ligt er al een wolk van een baby in de wieg? Als je op zoek bent naar stijlvolle, zachte en warme kleertjes, inspireren we je bij Nieuwsbunker graag met de leuke babykleding van Mijs X Merlijn.

 

Welke babykleertjes mogen in de garderobe van je pasgeboren kleintje niet ontbreken?  

 

  • Rompertjes;
  • Broekjes;
  • Newborn boxpakjes; 
  • Een mutsje; 
  • Een jasje; 
  • Truitjes; 
  • Sokjes. 

 

Waaraan hoort een newborn boxpakje te voldoen? 

Als jouw dochtertje of zoontje wordt geboren, kun je hem of haar aankleden met het geboortepakje. In het bijzonder als je van mode houdt, is dat een onvergetelijk moment. Daarom wil je natuurlijk dat het geboortepakje er heel mooi uitziet. Er is bij het kopen van het eerste pakje wel een aantal belangrijke dingen om rekening mee te houden. Zo is het verstandig ervoor te zorgen dat het eerste pakje je kindje genoeg warmte geeft, want een pasgeboren kleintje is na de geboorte nog niet in staat om zijn lichaamstemperatuur goed te reguleren. Daarnaast is het belangrijk dat de stof van newborn boxpakjes zacht aanvoelt en goed kan ademen. Naast een pakje uit één stuk kun je het eerste pakje ook samenstellen door een overslagromper, een shirtje en een broekje te combineren met sokjes en een mutsje. 

 

Hoe kun je leuke kledingcombinaties maken? 

Een ander kledingstuk dat onmisbaar is in de garderobe van je dochter of zoon is een babyvest. Ook dit item zorgt ervoor dat jouw kleine het lekker warm heeft. Verder kun je hiermee allerlei mooie combinaties maken. Bij een meisje staat een vestje prachtig over een jurkje. Bij jongetjes en meisjes kun je een babyvest matchen met een shirtje of een blousje. Natuurlijk is een babyvest ideaal in de zomer én in de winter. Een vest is in de lente en in de zomer een perfect jasje en in de winters geeft een vestje extra warmte in huis. Je kleintje zal dus veel plezier hebben van een multifunctioneel babyvestje. Met welke kleertjes van Mijs X Merlijn kleed jij je kleine stijlvol aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *