Sierraden trends herfst 2020

Sieraden zijn een mooie manier om je outfit op te fleuren. Ben je nog op zoek naar nieuwe ideeën voor een mooi sieraadHieronder staan enkele sieraden trends voor herfst 2020.  

Chokers 

Als we het hebben over chokers heeft het geen zin om eromheen te draaien. Het is een must-have. Vetements heeft de choker met de punk style spikes nieuw leven ingeblazen. Veel jongeren omarmen de stoere en edgy look die het geeft. Chockers zijn er tegenwoordig ook in chique uitvoeringen. Niet alleen van zwart leer en metalen punten maar ook van goud en met een bedeltje. Dus als dat meer binnen jouw straatje past kan je altijd voor deze nettere variant gaan. Welke choker je ook kiest, chokers zijn altijd al onderdeel geweest van de sieradengemeenschap en spelen ook het komende jaar nog steeds een grote rol in de trendmarkt voor sieraden. 

Meer is meer  

De wereld speelt in op de nieuwste trend van de meer-is-meer-benadering. Deze trend van sieraden wordt vooral aangewakkerd door Gucci en Chanel. In de recentste modeweek werden steeds meer sieraden gezien op de modellen. De polsen waren volgeladen met armbanden en heel veel halskettingen werden in overvloed over elkaar gedragen. Wees dus niet bang om veel sieraden in te kopen en te dragen. Dit kan je doen bij een sieraden groothandel zoals Betaalbarekralen.nl. 

Go big or go home 

Naast de meer-is-meer benadering zien we ook de trend ‘go big or go home’. Met deze trend worden er niet veel sieraden over elkaar gedragen maar worden er enkele grootte sieraden gedragen. Zo zijn er de massieve schakelkettingen die ook nog een met heel veel glitter kunnen komen. Ook de oorbellen zullen in de herfst van 2020 erg groot worden. Denk hierbij aan de doorknocker oorbellen waarbij de zware klassieke deurkloppers zoals gouden leeuwen als miniatuur in de oorbel worden verwerkt.  

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *