Sneakertrends voor het voorjaar

De warme laarzen verdwijnen de kast in, het zonnetje komt tevoorschijn en de bloemen staan in bloei. Je weet natuurlijk wel hoe laat het is; de lente is begonnen! Bij een verfrissend seizoen hoort uiteraard ook een nieuw item voor in je garderobe en wat is dan beter dan een paar nieuwe sneakers?! Als echte fashionista moeten dat natuurlijk ook wel hippe gympen zijn, maar welke trends zien we dit voorjaar? Van hippe Vans met plateauzolen tot Nike in colorblocking; dit zijn de sneakertrends voor de lente.

Platform sneakers

Ken je de Spice Girls schoenen uit de jaren ’90 nog? Ze zijn weer terug van weggeweest, platform zolen zijn helemaal hot dit voorjaar! De zool is minimaal een paar centimeter hoog en daardoor stijg je direct een paar centimeter in de lengte. Ideaal voor de kleine dames onder ons. Vind je de platform zool nog een beetje te spannend? Je hebt ze in verschillende gradaties, van medium hoog en extreem hoog.

Colorblocking sneakers

Waar jarenlang witte sneakers een typisch voorjaars item was, mag het dit voorjaar ook volop kleur zijn. Hoe meer, hoe beter. Je ziet de colorblocking sneakers dit voorjaar in felle kleuren, maar ook pasteltinten zijn mooi met elkaar te combineren. Welke kleur je ook kiest, van de colorblocking sneakers word je in ieder geval helemaal vrolijk!

Sock sneakers

Een sok en een sneaker in één, we zien ze al een tijd in het straatbeeld en ook dit voorjaar is de sock sneaker een trend. De schoen is extreem comfortabel, het is eigenlijk een sok met een stevige zool eronder. De sock sneaker is stoer en multifunctioneel. Voor iedere gelegenheid kan je de sock sneaker dragen, zolang je ze maar goed combineert.

Safari sneakers

Van jurken tot broeken, panterprint zien we in alles terug, dus waarom niet op je sneakers? Het wilde printje geeft je outfit net even dat beetje extra. Maar niet alleen panterprint is on trend, alle dierenprints kunnen dit voorjaar. De ‘safari’ sneaker is er in velen varianten; houd jij het bescheiden of ga je voor een all-over print? Dat de sneaker met dierlijke touch dit voorjaar in je kast beland is ieder geval zeker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *