Van combineren kun je leren

Wij als mensen vinden het ontzettend belangrijk om er zo goed en verzorgd bij te lopen, hier hoort natuurlijk ook een stijlvolle outfit bij. Mensen voelen zich er comfortabel bij als ze weten wanneer ze er goed uit zien en daarom volgen veel mensen trends. Trends komen en gaan en kunnen zomaar over zijn. Mensen willen tegenwoordig niet meer voor de simpele look gaan, maar er elk moment voor zorgen dat ze er stijlvol en classy uit zien.

Creating layers

De simpele trui of hoodie wordt vaak nog gedragen, maar mensen vinden deze simpele sweaters vaak saai worden, daarom gaan mensen steeds vaker kleding combineren. Ze doen een bloesje onder een hoodie, een vest over een T-shirt of een jasje over een trui heen! Hierdoor wordt een outfit vaak al een stuk aantrekkelijker, omdat het mensen laat zien dat je niet alleen maar voor de simpele truien gaat die je zo aangooit. Mensen vinden het leuk om te mixen en matchen en dit is daarom ook steeds vaker terug te zien in de kleding die ze dragen.

Frilivin

Frilivin is een nog relatief jong, Frans merk dat al snel de harten van vele modeliefhebbers heeft veroverd. Het merk staat bekend om zijn goede kwaliteit voor een lage prijs en ze hebben een grote collectie. Frilivin jackets heeft ingespeeld op de nieuwste modetrends en vesten gemaakt die leuk te combineren zijn met shirts, bloezen, hoodies, noem het maar op. Zo zijn de Frilivin Grey Vest en Frilivin Flannel vest echte favorieten. Het merk is te vinden bij Crivaldi te Oosterhout maar ook online kun jij je favoriete Frilivin look kiezen!

Wat is jouw go-to outfit?

Ieder mens heeft een andere smaak. Dit is ook maar beter, anders zou iedereen er hetzelfde uitzien. Wat is jouw go-to look? Welke modetrend hoop je vaker terug te zien? Laat de trends je niet stoppen, maar blijf vooral lekker jezelf, dan zie je er het best uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *