Verhuizen? Bescherm je fiets in een nieuwe omgeving!

Ben jij van plan om te verhuizen of heb je net een verhuizing afgerond? Je neemt verschillende eigendommen mee die wellicht niet zo veilig zijn als bij jouw oude woning. Zo is het belangrijk om jouw fiets zonder zorgen bij jouw huis te parkeren. Er is namelijk altijd een kans dat iemand ermee vandoor gaat! In deze blog behandelen we een aantal kwesties die belangrijk zijn bij het verzekeren van jouw fiets. Per kwestie behandelen we wat de mogelijke risico’s zijn en hoe je die voorkomt. Lees dus gauw verder en bescherm je fiets!

Is de omgeving veilig genoeg?

Zowel bij een grotere als kleinere woning is er een kans dat je geen plek hebt om veilig jouw fietsen in te parkeren. Misschien parkeer je het wel eens uit gemak naast jouw huis? Er zijn in ieder geval genoeg scenario’s waarin je anderen de gelegenheid geeft om jouw fiets te stelen. Misschien staat jouw nieuwe wijk of dorp wel bekend als een redelijk onveilige buurt? Door jouw fiets te verzekeren zorg je er in ieder geval voor dat je jouw verhuizing begint zonder extra zorgen.

Nieuwe woning nieuwe fiets

Bij een nieuwe woning past misschien ook wel een nieuwe fiets? Zo kan je ervoor kiezen om over te stappen naar een elektrische fiets. Zulke fietsen kosten veel geld en daarom kan het erg handig zijn om het te verzekeren. Een moderne elektrische fiets is namelijk erg aantrekkelijk voor fietsdieven. Dat zo’n fiets duur kan zijn betekent daarnaast niet dat de verzekering duur hoeft te zijn!

De voordelen van jouw fietsverzekering!

Met een fietsverzekering behoed jij jezelf van een hoop extra zorgen. Zo zijn er verschillende verzekeringen die jouw fiets dekken op diefstal en verschillende vormen van schade. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de lage premies.

Bij verschillende verzekeraars, zoals Inshared, worden gemakkelijk lage premies voor je berekend. Op basis van het pakket dat je kiest en het soort fiets dat je verzekert, wordt jouw premie berekent. Zo kan je jouw fiets enkel verzekeren tegen eventuele diefstal en bijkomende schade. Daarnaast kan je jouw fiets, aanvullend, ook verzekeren tegen schade wanneer je fiets omwaait of wanneer je deze schade zelf hebt veroorzaakt. Dit kan je doen bij zowel reguliere als elektrische fietsen, inclusief accu. Begeeft jouw fiets het op een locatie zonder andere vervoersmogelijkheden? Bij Inshared word je dan zelfs opgehaald en netjes thuisgebracht. Je kan zo eindeloos genieten van de extra service van jouw verzekering!

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *