Wat je in je kast moet hebben aankomende zomer

De zomer komt er weer aan. Dit betekent dat je opnieuw moet controleren of je de juiste kleding in je kast hebt hangen. Natuurlijk zijn er een aantal tijdloze kledingstukken (die nemen we natuurlijk ook op in deze post), maar we zien ook elk jaar wat verschuivingen in trends. Laag hangende broeken hebben bijvoorbeeld plaatsgemaakt voor skinny jeans. Met name in de zomer zien we steeds meer veranderingen in trends. Een van de belangrijkste dingen is dat business casual het nieuwe business chic wordt. Tijd dus om je garderobe hierop aan te passen! In deze blog helpen we je op weg met een paar tips.

Denk aan je poloshirt

Het poloshirt is een onmisbaar onderdeel van de zakelijke vrijetijdskleding in de zomer. Poloshirts vind je in verschillende materialen, kleuren en snitten. Je kunt hierin oneindig variëren, dus check goed wat je fijne vindt en wat je mooi vindt. Ook qua prijs kun je het zo gek maken als je wilt. Onze favorieten zijn Superdry-poloshirts. Met deze polo’s ben je verzekerd van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Waarom een zonnebril zo belangrijk is

In een zomerse outfit kun je natuurlijk niet zonder zonnebril. Dit accessoire wordt om meerdere redenen vaak onderschat, namelijk vanuit stijloogpunt, maar ook vanuit gezondheidsoogpunt. Een goede zonnebril beschermt je ogen tegen schadelijk licht, dus het is vooral belangrijk om een ​​goede zonnebril te kopen. Ook qua stijl is het belangrijk dat je je zonnebril kunt matchen met verschillende outfits. Vergeet er dus niet goed over na te denken.

Korte broeken zijn onmisbaar

Bij de zomeroutfit horen ook shorts. Voorheen waren dit vooral korte chino’s en jeans, maar we zien ook steeds meer korte joggingbroeken of cargoshorts op straat. Natuurlijk zijn de laatste twee meer geschikt voor vrijetijdskleding, terwijl chino’s meer geschikt zijn voor zakelijke vrijetijdskleding. Een ander voordeel van de zomer is dat er meer kleurencombinaties gemaakt kunnen worden. Korte broeken zijn over het algemeen fijner om te dragen in felle kleuren dan een lange broek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *