Nageltrends van 2021

Het is weer tijd om los te gaan met je nagellak! Of je nu het afgelopen jaar veel hebt geëxperimenteerd omdat je toch constant thuis zat, of omdat je erover nadenkt om je eigen nagelstudio te beginnen, je weet dat de trends om de paar weken veranderen. We zijn zeven maanden in 2021 en je kunt nu al een hele waslijst aan trends maken. Wil je er een paar namaken? Urban Nails heeft een groot assortiment om je verder te helpen en je nagel dromen werkelijkheid te maken!

Wat gaan we doen?

Je kijkt een dagje niet op instagram en je hebt zo alweer een paar nageltrends gemist! Wat zijn nu de favorieten van dit afgelopen (half) jaar? Om te beginnen zijn de french tips weer helemaal in. Maar dan doen we ze niet saai in het wit, maar pastels of geometrische vormen! Om het nog leuker te maken doe je elke tip van je nagels een andere kleur. Doordat de rest van je nagel wel een natuurlijk kleur heeft, zal dit ook niet te veel afleiden of botsen met je outfit.

We zijn de afgelopen tijd planten meer gaan waarderen. Als je zoveel thuis bent kun je ze namelijk constant verzorgen. De plantenliefde kun je ook overbrengen op je nagels! Je kunt hele gedetailleerde designs van planten op je nagels zetten. Maar dat kost natuurlijk veel tijd en als je niet zulke steady handen hebt is de kans van slagen misschien wat klein. Maak het dan simpeler door de groene aardse tinten te gebruiken, en een eenvoudig design aan te houden! Verschillende groene strepen die over elkaar gaan zijn makkelijker voor beginners en zien er super uit op je vingers.

Maak jezelf trots

Wat je deze zomer ook doet, je zult de show stelen met je nagels! Of je nu op vakantie gaat naar het buitenland of lekker in Nederland blijft. Zelf je nagels doen heeft veel voordelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *