Woontrends binnen en buiten

Ook op het gebied van wonen zijn er doorlopend veranderende trends, zowel voor binnen als buiten. Ben jij helemaal up to date wat betreft jouw binnen- en buiteninrichting? In deze blog lees je de laatste nieuwtjes en tips en hoe je deze makkelijk toe kan passen.

Staal

Je hebt het ongetwijfeld al regelmatig voorbij zien komen op bijvoorbeeld Instagram of Pinterest, grote stalen deuren in huis. Het past in ieder huis, van industrieel tot landelijk. Het geeft je interieur een stoere twist en is ideaal om ruimtes van elkaar te scheiden, maar waarbij je wel doorkijk behoudt omdat de deuren grotendeels uit glas bestaan.

Zwart

Deze trend is eigenlijk in lijn met de trend van staal. Het geeft je huis ook net een tikkeltje meer een stoere uitstraling. Wellicht kun je je niet voorstellen dat mensen zwart in hun interieur willen hebben, maar het zit in de kleine dingen. Bijvoorbeeld een zwarte kast, zwarte plinten of gewoon wat zwarte bloempotten.

Buiten

Ook voor buiten gelden er doorlopend nieuwe trends, vooral duurzaamheid is hierbij een belangrijk onderwerp. Waar vroeger veel tuinsets gekocht werden, worden deze nu op veel plekken vervangen door een loungeset waar je lekker in onderuit kan zakken. Helemaal leuk als dit onder een overkapping of schaduwdoek is, zodat je er ook tijdens de hete zomerdagen kan blijven zitten. Een erg opkomende trend voor buiten is op het moment toch wel het schapenhek. Dit kastanje hekwerk is vooral leuk als afscheiding van je tuin of als afrastering voor je vijver of moestuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *