4 redenen om aluminium deuren te nemen

De traditionele deur is van hout, maar tegenwoordig zien we steeds meer ramen en deuren van aluminium. Met de onderstaande redenen ga ik jou overtuigen dat aluminium het perfecte materiaal is voor ramen en deuren. 

Extreem weerbestendig 

Aluminium is populair door de weerbestendige eigenschappen. Het rot of roest niet en is ook bestand tegen UV-stralen. Zo zien je aluminium deuren er na jaren gebruik, nog nieuw en gepolijst uitHet is ook bestand tegen strenge winters en de verzengende hitte van de zon in de zomer. Het is dus een van de beste materialen die beschikbaar zijn voor deuren, omdat het niet kromtrekt of wordt beïnvloed door extreme weersomstandigheden. Het biedt ook nog eens extra bescherming aan je huis omdat aluminium vuurbestendig is.  

Goedkoop 

Aluminium een van de goedkoopste materialen die momenteel op de markt verkrijgbaar isEn met de buitengewone eigenschappen als water- en vuurbestendig kan het zeker op lange termijn veel kosten besparen. Omdat de deuren gaan wel twee tot drie decennia meegaan hoef je ze niet vaak te vervangen. Hierdoor spaar je zowel geld als het milieu.  

Makkelijk in onderhoud 

Aluminium deuren gaan lang mee en de kleur die wordt gebruikt om het te schilderen blijft lang fris en nieuw. Een strakke poedercoating zorgt ervoor dat de kleur intact blijft en er dus op lange termijn goed uitziet. Nog belangrijker is dat het vrij gemakkelijk te onderhouden is. De deur kunnen eenvoudig worden schoongemaakt waardoor de deur er weer als nieuw uitziet 

Energiezuinig  

Aluminium als metaal is licht, kneedbaar en gemakkelijk te gebruiken. Door deze eigenschappen zijn de deuren wind-, water- en luchtdicht. Door deze dichtheid zorgt het metaal dat het huis minder snel warmte verliest. Omdat dit metaal energiezuinig is, bespaar je veel geld op de elektriciteitsrekening en verminder je de ecologische voetafdruk.  

Ik neem aan dat ik je met deze 4 redenen overtuigd heb om aluminium ramen en deuren te nemen. Als je toevallig op zoek bent naar ramen en deuren Antwerpenkan ik het bedrijf De Ceuninck aanraden. Zij hebben de beste kwaliteit aluminium ramen en deuren voor jou.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *