Geef je jouw Montis Charly een upgrade

Nederland bevinden zich ondertussen in een tweede Lock Down. Het aantal positieve coronatesten loopt op en veel GGD ’s zitten vol. Deze ontwikkeling is erg zorgwekkend.

De eerste persconferenties werden goed bekeken op tv en alles was nog nieuw. Nederland was gespannen voor wat er zou komen. Veel mensen dachten toen dat het rond september wel weer ‘normaal’ zijn. Niets bleek minder waar. Ondertussen zijn de maatregelen niet versoepeld, maar juist aangescherpt. Dit wordt gedaan om een tweede piek in de zorg te voorkomen.

We worden dringend geadviseerd zo veel mogelijk thuis te blijven. Zo werken we ook massaal thuis. Ook na het werk zijn veel thuis. Dit is daarom de ideale tijd om je interieur een upgrade te geven. De Montis Charly stoel is ontzettend populair en we zien hem veel in Nederlandse interieurs. De stoelen zitten heerlijk. Toch is het volkomen begrijpelijk dat je na een tijdje wel uitgekeken bent op de stoelen. Bij Woonloods kan je jouw Montis Carly laten herstofferen. Ze hebben een ruim assortiment aan leer en stof soorten die bestaan uit meer dan 120 kleursoorten. Het binnenwerk van de Montis Charly wordt ook meteen gecontroleerd als je hem laat herstofferen. Zo zitten de stoelen weer zoals voorheen toen de stoelen nog helemaal nieuw waren.

Wanneer de Montis Carly is afgeleverd bij Woonloods, zal het ongeveer twee weken duren voordat de stoelen klaar zijn. Daarnaast hebben ze ook een breng en ophaal service. Dus dan hoef je je daar al niet meer druk over te maken.

Geef je woonkamer een upgrade en laat de Montis Charly hoes vervangen. Zo kan jij weer heerlijk genieten van je interieur tijdens de quarantaine. Het herstofferen is scherp geprijsd en bedraagt €395,-. Kijk op de website bij herstofferen Montis Carly voor meer informatie.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *