7 voordelen van een georganiseerde kast

Je kunt mensen lezen aan de hand van bepaalde dingen. De een heeft een ongeorganiseerd of een netjes bureau en die is dan zus, iemand anders heeft een drukke kast en de ander juist georganiseerd en dat zegt dan dit over hem. Dat kan vast wel zo zijn, maar hoe fijn is het als jouw kast netjes is opgeruimd? Jij kan je spullen en kleren weer vinden wat heel handig is. Daarnaast heb je ook geen dingen aan je kop meer en kun je gewoon rustig door je kast gaan. Hierbij 7 voordelen van een georganiseerde kast:

#1 Duidelijkheid scheppen

Een georganiseerde kast helpt om duidelijkheid te scheppen en begint je ochtend met een positieve instelling. Wanneer je gemakkelijk een kledingbeslissing kunt nemen, zul je gelukkig zijn en de chaos en stress vermijden om de juiste outfit te vinden

#2 Warboel vermijden

Een georganiseerde kast vermijdt de warboel van kleding die wordt veroorzaakt door een kledingstuk van de hanger te trekken en het vervolgens opzij te gooien, omdat je van gedachten verandert en besluit dat je iets anders wilt dragen.

#3 Jouw opslagruimte

Een georganiseerde kast kan een geweldige opslagruimte zijn, als die dan wel groot genoeg is. Vind je dat niet zo? Dan is het handig om een kast te kopen die dan wel groot genoeg is of er in ieder geval naar te kijken.

#4 Rustplek

Een georganiseerde kast is een geweldige plek voor rust. Als vrouw is het voor ons belangrijk om een plek te hebben die we de onze kunnen noemen en voor sommige vrouwen kan de kast daar een fijne plek zijn.

#5 Vergroot je zelfvertrouwen

Dit kan misschien een beetje raar klinken, maar een georganiseerde kast vergroot je zelfvertrouwen. Je kijkt anders naar je kleding, omdat je ze van een hanger haalt en niet van de vloer opraapt.

#6 Geld terug krijgen

Het organiseren van je kast kan je geld opleveren! Baljurken van Marine Corps, feestjurken, schoenen en portemonnees voor kinderen die je leuk vond (ooit), het zijn allemaal geweldige items om op je lokale marktplaats Facebook-pagina te plaatsen en te verkopen.

#7 Bespaar geld

Vermijd dubbele aankopen voor schoenen, kleding, riemen en sjaals die jij niet nodig hebt. Gebruik wat je hebt en geniet ervan.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *