Afvallen; waar begin je?

Afvallen gaat niet alleen om gewicht verliezen. Het gaat om de balans vinden tussen je mindset, voeding en sporten. Hoe werkt dat dan? Lees vooral snel verder

 

Mindset

Het belangrijkste is de mindset. Je kunt niet afvallen als jouw mindset dat niet toelaat. Als jij vooraf al denkt; dat lukt toch niet. Dan lukt het ook niet en dat willen we natuurlijk voorkomen. Het is erg lastig om je mindset in een keer om te zetten. Je moet het opbouwen en in stapjes komt die mindset vanzelf wel. Je zou misschien eens kunnen zoeken op google op de zoekwoorden; afvallen tips’. Daar staat ook hoe het is om de mindset te moeten omzetten. Het is niet Makkelijk Afvallen, maar wel de manier die op de lange termijn het meeste resultaat zal geven.

 

Voeding

De voeding is ook erg belangrijk. Wil je afvallen? Dan zal je in een calorietekort moeten gaan eten. Dit houdt in dat je minder eet dan je normaal doet en het liefste dus ook nog erbij sport, zodat je die calorieën ook meteen eraf sport. Het is duidelijk dat gezonde voeding goed is voor je, maar heb zeker ook eens een keer een stukje chocola of een stuk taart. Anders kan jouw lichaam dat na een bepaalde tijd niet meer volhouden. Wil je in korte tijd sneller gewicht verliezen? Dan is een koolhydraatarm dieet misschien wel iets voor jou. Hierbij eet je dus bijna geen koolhydraten, maar veelal vetten. Koolhydraten zijn wel een bron van energie voor je, dus mocht je een drukke baan of studie hebben, dan zou ik het afraden!

 

Sporten

Wandelen kan al genoeg zijn om af te vallen. Zolang je maar beweegt. Het is erg handig als je voor jezelf stelt dat je bijvoorbeeld 3 dagen in de week 10.000 stappen moet hebben gezet. Zo ga je toch even de deur uit en ben je gezond bezig. Of begin eens met naar de sportschool gaan. Ga bijvoorbeeld 2 dagen in de week naar de sportschool om je doelen te bereiken. You got this!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *