Ben jij een lover of een hater van iPhone?

Ben jij een lover of een hater van iPhone

De nieuwste snufjes, de meest verbazingwekkende camera’s en een internetsnelheid waar je u tegen zegt. Je bent een lover of hater, een middenweg is er niet. De Apple-producten zijn misschien wel de meest gebruiksvriendelijke producten op de markt. Ze doen precies wat je wilt zonder te veel toeters en bellen. Elk jaar komt Apple weer met een nieuw paradepaardje en elk jaar weer enorme verkoopcijfers. Maar wat staat er nu aan de top? De iPhone 12 lijn is de laatste lijn van Apple en tot nu absoluut het meest gewilde design en specificaties.

 

Voor welk Apple toestel ga jij?

Apple bracht in 2020 vijf toestellen op de markt die je allemaal kunt vergelijken op iPhone.nl. Drie ‘betaalbare’ toestellen, de middenklasse toestellen en twee duurdere flagship toestellen. Dit is de eerste keer dat Apple zoveel iPhones uitbrengt in een jaar tijd. Voor iedereen wat wils leek de insteek van Apple te zijn in 2020. Een jaar voor innovatie en nieuwe snufjes was het zeker niet, Apple heeft met kleine aanpassingen aan het bekende ‘iPhone X model’ een prachtig nieuw toestel uitgebracht namelijk de iPhone 12, 12 pro en 12 pro max. Zoals het ‘pro’ al indiceert zijn deze 2 toestellen de zo geheten flagship toestellen. Geen camera is beter, geen batterij gaat langer mee, geen beeldscherm is zo helder, aldus Apple uiteraard. Behalve dat de pro max niet alleen een betere batterij heeft, heeft Apple dit jaar de max lijn een betere allround performance gegeven, ook is het toestel fysiek gezien groter. De iPhone 12 is bij deze 3 toestellen de betaalbare variant, erg te vergelijken met de iPhone 11 maar wel met het nieuwe design van Apple en uitkaard een betere camera, batterij, beeldscherm en bionische chip.

 

De trucjes van Apple

De overige 2 toestellen zijn voor vele erg interessant. Namelijk de iPhone SE 2020 en de iPhone 12 mini. De eerste IPhone SE variant was een toestel waar erg veel vraag naar was vooral in de oosterse landen. De Aziatische markt schreeuwde om een kleiner toestel met toch de snelheid en snufjes van een nieuwer toestel. Apple zijn antwoord hierop was de behuizing van een IPhone 5 uit 2012 vullen met het ‘innerlijk’ van een IPhone 6s/7 uit 2016. Dit was zo gewild dat Apple nu hetzelfde trucje weer heeft uitgevoerd. De behuizing van een iPhone 8 uit 2017 gevuld met de chip van de iPhone 11 uit 2019. Het scherm is wat kleiner en de camera presteert wat minder omdat het toestel een enkele lens heeft, toch is de iPhone SE 2020 een enorm gewild toestel voor hardcore Apple-fans en voor het publiek die altijd al een keer een Apple wilde. Vele Apple liefhebbers hadden nog een iPhone 7 in gebruik maar terwijl de updates langzaam stoppen voor het toestel (na ruim vier jaar) werd het toch echt tijd voor een nieuwe voor vele, het antwoord van Apple bleek een prachtige uitkomst te zijn. Als laatste hebben we na de gewilde iPhone SE 2020 ook de minder verkochte iPhone 12 mini. Het uiterlijk van een iPhone 12 die net wat kleiner is. Wij vinden dit misschien wel het mooiste toestel in de lijn. Handzaam, dubbele lens en een prachtig compact display. Of Apple er goed aan gedaan heeft weten we niet, maar de iPhone 12 mini is voor zoal beginners en veteranen een top toestel.

 

Ben jij een lover of een hater?

Apple zal altijd sterk blijven op de markt en weet ons elk jaar weer een diverse keus te brengen aan producten. Of je nou een lover of hater bent, de Apple toestellen verdienen zeker hun plekje aan de top.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *