Bezoekers krijgen op je website

Wanneer je een eigen website gaat beginnen wil je natuurlijk ook bezoekers krijgen op je website. Hier zijn verschillende manieren voor om dit voor elkaar te krijgen. Zo kan je sociale media inzetten voor reclame, zoekwoorden gebruiken in je tekst en linkbuilding. Van deze drie dingen zal je sneller een hogere score van Google krijgen en daardoor dus ook hoger op de pagina komen. Hoe hoger jij staat hoe makkelijker het is om meer bezoekers te krijgen. Het is alleen allemaal niet zo makkelijk als dat het klinkt. Daarom zijn er veel verschillende bedrijven die dit voor je kunnen doen. Je kan bijvoorbeeld je linkbuilding uitbesteden aan een ander bedrijf maar de sociale media advertenties wel zelf doen.

 

Wat is linkbuilding

Linkbuilding houdt in dat de link van jouw website op een andere website terecht komt. De mensen die dan de tekst lezen kunnen op jouw website terecht komen door op de link te klikken. Je verhoogt je kans op meer bezoekers dus. Je kan dit ook op je eigen website doen, door de linkbuilden naar een andere pagina. Zodra Google ziet dat er veer links zijn die naar jouw website worden doorgestuurd, ziet Google dit als een goed teken en zullen ze je hiermee belonen door je hoger op de pagina te zetten.

 

Het is wel van belang om te weten wie je doelgroep is en waar deze zitten. Zo is linkbuilding in Nederland namelijk weer anders dan Duitse linkbuilding. Het is misschien wel Google maar ze hechten andere waarden die te maken hebben met het land.

 

Sociale media

Als je linkbuilding te moeilijk vind kan je natuurlijk ook via sociale media reclame maken. Je kan op elke sociale media platform een account aanmaken. Hiermee kan je dan kiezen voor betaalde reclame, in verschillende prijsklassen. Het doel is dat je meer volgers krijgt op je account en dus ook op je website. Hoe meer mensen jouw account volgen, leuk vinden en reageren, hoe hoger de score van Google zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *