Bloemen bezorgen

Komt er een verjaardag aan en weet je niet wat je moet geven? Geef eens bloemen verjaardag. Veel mensen worden blij van een mooi boeket bloemen op hun verjaardag. En je hoeft er zelf niet eens voor de deur uit. Je bestelt ze online en laat ze bij de jarige thuis bezorgen. Ook is bloemen bezorgen Moederdag natuurlijk een optie om je moeder in het zonnetje te zetten. Of het nu je eigen moeder is of iemand die gewaardeerd mag worden als moeder. Je kunt natuurlijk ook bloemen laten bezorgen zonder reden, gewoon om iemand te verrassen.

 

Via de brievenbus

De bloemen worden bezorgd via de brievenbus. Dat betekent dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn om de bloemen aan te nemen. Vaak wel zo praktisch. Wie weet is de jarige net de deur uit om koffie te drinken of te lunchen of gewoon boodschappen doen op het moment dat de bloemen bezorgd worden. Dat maakt met brievenbus bloemen niet uit. Die vindt de ontvanger gewoon op de mat bij thuiskomst. Als iemand een postvak heeft, is het misschien wel handig om een kleine hint te geven als de ontvanger die niet dagelijks checkt. Anders blijven ze misschien te lang in het postvak liggen en dat zou zonde zijn.

 

Bloemen die vers blijven

Als je voor 10 uur in de avond je bloemen bestelt, worden ze de volgende dag geleverd. Zondag is hierop een uitzondering. De bloemen worden bij de kweker al verpakt in speciaal folie. Dat folie zorgt ervoor dat de bloemen de rit en de brievenbus goed overleven. Ze krijgen genoeg zuurstof om te overleven zonder door te groeien. Zo zijn ze bij het openen nog steeds vers. Dan hoeft de ontvanger de bloemen alleen nog in een vaas te zetten en kan hij of zij er een week lang van genieten. In sommige gevallen zelfs nog langer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *