Champagne laten bezorgen als kerstpakket

Champagne laten bezorgen als kerstpakket

Champagne is er voor feestelijke gebeurtenissen en kerstmis is zeker een feestelijke gebeurtenis. Hier hoort natuurlijk een lekkere champagne bij. Voor een leuk en simpel kerstpakket voor je werknemers is het leuk om een kerstpakket met een lekker flesje champagne en twee glazen te geven. De champagne kunnen ze met kerst drinken, maar natuurlijk ook houden tot Oud en Nieuw of een andere feestelijke gebeurtenis. Het is een perfect cadeau. Champagne laten bezorgen kan tegenwoordig makkelijk via Champagnepost.nl. Zo krijgen je werknemers voor kerst hun champagne binnen en kun je dat makkelijk regelen via de webshop.

 

Champagne makkelijk laten bezorgen via champagnepost

Champagnepost.nl bezorgt champagne over heel Nederland. Je kunt in de webshop champagne bestellen en laten bezorgen bij alle gewenste adressen. Dit is heel makkelijk te doen en zo bezorg je je werknemers en collega’s een leuk kerstpakket aan de deur. Dit kunnen ze opdrinken wanneer ze willen. De champagne wordt veilig en goed beschermd bezorgt zodat er niks kapot kan gaan. Het is extra leuk dat je bij champagnepost.nl een gratis kaartje bij de champagne kunt doen. Hierop kun je je collega bedanken voor al het harde werk afgelopen jaren. De flessen worden snel geleverd. Als je ze de dag ervoor voor 17.00 uur besteld, zijn ze de dag erna al in huis.

 

Keuze uit meerdere soorten champagne

In de webshop kun je veel verschillende soorten champagne vinden. Zo kun je champagne bestellen van verschillende merken zoals Bollinger. Ook zijn er cadeauverpakking verkrijgbaar waarbij de fles in een leuke kist wordt geleverd of je kunt er champagneglazen bijvoegen. Daarnaast is er een breed assortiment aan maten flessen. Je kunt gaat voor een grote fles van 8 liter of een kleine van 20 centiliter. De fles van normale maat met inhoud van 75 centiliter is volgens ons de beste optie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *