De voordelen van vergaderen bij een congrescentrum in Den Bosch

Bourgondisch genieten en Brabantse gastvrijheid. Welkom in Brabant. Welkom in Den Bosch. Den Bosch kenmerkt zich door vele natuurgebieden, zoals de Meierij. Een congrescentrum midden in de natuur geeft inspiratie, prikkelt de zintuigen en versterkt de creativiteit van de deelnemers. Benieuwd naar alle locatie mogelijkheden? Lees dan hier verder.

Een met de natuur

Het congres binnen of buiten organiseren? Zorg voor een locatie waarbij alle zalen uitzicht hebben op de natuur. De natuur stimuleert, inspireert en nodigt uit tot nieuwe ideeën.

Ga naar buiten!

Kies voor een congrescentrum midden in de natuur, waarbij ruimte is om buiten te vergaderen en om tijdens de pauzes naar buiten te gaan. Bijvoorbeeld een brainstormsessie aan een grote picknicktafel of een heisessie in een kringopstelling van boomstammen. Buiten vergaderen bevordert de concentratie, creativiteit en de effectiviteit van een bijeenkomst. Een buitenlocatie biedt een unieke beleving.

Teamspirit

Sluit een congres af met nieuwe energie: positive vibes! Kies voor een congrescentrum waar je direct na het congres het landgoed kunt oplopen en in groepjes kunt aansluiten bij verschillende teambuildingactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke BBQ, een kookworkshop of ga schermen, boogschieten of schapendrijven.

Plenaire- en breakoutzalen

Een congrescentrum kenmerkt zich door de combinatie van congreszalen en vergaderzalen. Zalen voor het grote plenaire gedeelte en zalen voor kleinere groepen, die verschillende breakout rondes mogelijk maken. Vaak zijn verschillende opstellingen mogelijk, zoals theater, u-vorm, schoolopstelling en receptie. Een nieuwe trend is hybride events. Belangrijk om te checken bij het congrescentrum wat de mogelijkheden omtrent live streaming zijn.

Meerdaagse congres?

Kies dan voor een congrescentrum die naast congreszalen ook hotelkamers, sportfaciliteiten en restaurant onder één dak heeft. Deelnemers hoeven zich niet te verplaatsen van het congrescentrum naar een nabij gelegen hotel. Check of de locatie beschikt over een zwembad, fitnessruimte, squashbaan, restaurant en bar, zodat uw gasten zich optimaal kunnen opladen voor de volgende congresdag.

Een congrescentrum midden in de natuur ademt een bijzondere rust en charme uit en maakt de ervaring voor alle deelnemers onvergetelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *