Comfortabele kleren voor in je kledingkast

Ben je op zoek naar comfortabele kleren die je kunt toevoegen aan je kledingkast? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je leest hier over de twee mode items de trui met rits en een sweatpants. Deze twee items zullen je een heerlijk relaxed en tegelijkertijd modieus gevoel geven. Al is de sweatpants in de meeste gevallen gedragen door jongeren of voor een luie bezigheid. Is de sweatpants tegenwoordig erg modieus geworden en kun je deze zeker naar buiten dragen. De broek is enorm geëvolueerd en heeft nu een nette en strakke uitstraling. De trui met rits wordt tegenwoordig ook veel gedragen en geeft een warm en comfortabel gevoel. 

De trui met rits

De trui met rits wordt momenteel veel gedragen. De trui is gebreid met speciaal merinowol en voelt daarom zeer zacht en comfortabel aan. Je kunt de trui goed combineren met een net overhemd. Wanneer je dan de rits naar beneden zipt, zal het overhemd eronder vandaan komen. Dit geeft een nette uitstraling. Het wol dat wordt gebruikt bij de truien heeft een ademend effect, waardoor de trui niet snel te warm zal zijn. De trui is wel wat fijner gebreid dan de meeste truien waardoor deze zwaarder is. 

 

Merinowol komt van de merinoschaap af. Dit is een zeldzame schaap die voornamelijk voorkomt in Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Argentinië. Het wol brengt veel voordelen met zich mee, hieronder staan ze onder elkaar: 

  • Ademend
  • Temperatuurregulerend
  • Antibacterieel
  • Kleurvast
  • Vormvast
  • Sneldrogend

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van de trui, was je deze op niet meer dan 30 graden. Je kunt de trui dus wel gewoon in de wasmachine doen. 

Heren sweatpants

De sweatpants werd vroeger gezien als joggingbroek, die je alleen droeg wanneer je ging sporten of ging luieren op de bank. Tegenwoordig zijn de broeken ook te krijgen in nette sweatpants. De broeken zien er netjes uit, waardoor je je comfortabel kunt voelen en tegelijkertijd een nette man. De sweatpants waar je over leest is ook gemaakt van merinowol en voelt daarom ook net zo heerlijk aan als de trui met rits. Alle voordelen die je net las over de trui met rits, gelden dus ook voor deze sweatpants. Ben je toe aan een nieuwe sweatpants, maar wil je er deze keer ook tegelijk netjes uit zien? Zodat je er gewoon mee over straat kan? Dan is deze sweatpants een echte aanrader en een toevoeging aan je kledingkast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *