De leukste haaraccessoires voor lang haar

Als je lang haar hebt, is het niet altijd even makkelijk om een nieuwe look te verzinnen. Ondanks dat internet vol staat met tutorials over hoe jij de mooiste vlechten kunt leggen, belandt je haar vaak los, in een staart of in een knot. Herkenbaar? Gelukkig zijn er tal van accessoires die je look een finishing touch geven, maar die niet moeilijk in gebruik zijn. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Scrunchies

Ze zijn terug van weggeweest: Scrunchies. Eind jaren 80 werd dit elastiekje ontworpen om schadelijke elastiekjes te vervangen. Het metalen deeltje in gewone haarelastieken zorgen er namelijk voor dat je haar afbreekt. Uiteindelijk is de scrunchie weer uit het modebeeld verdwenen, maar tegenwoordig zijn ze weer helemaal hot! Een ruim aanbod aan scrunchies vind je bij de haaraccessoires groothandel van Nederland, Betaalbare kralen. Dit is tevens een sieraden groothandel, waar je sieraden, sieraden onderdelen en verschillende accessoires kunt kopen.

Haarclips

Ze zien er vrolijk uit en ze houden je haar ook nog eens in model: resin haarclips. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten, zoals met bladgoud en smileys. Door het doorzichtige resin zijn er veel verschillende mogelijkheden. Voor welke look ga jij?

Schuifspelden

Ook schuifspelden zijn helemaal hip. We hebben het niet over die zwarte of bruine van 100 stuks in een setje, maar van goede kwaliteit met prachtige decoraties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een gouden schuifspeld met woorden als Fun, Smile en Joy in diamantjes op de speld bevestigd.

Weet jij al voor welke look je gaat? Voor een echte hair party kun je de verschillende trends zelfs met elkaar combineren. Jouw kapsel hoeft er in ieder geval nooit meer saai uit te zien! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *