Manieren om handdoeken te bedrukken / borduren

Er zijn genoeg redenen die je kunt hebben om je eigen custom handdoeken te willen. Misschien ben je de eigenaar van een hotel, restaurant of spa en wil je jouw bedrijfslogo wel op alle handdoeken bedrukken of borduren? Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om het personaliseren van een handdoek. In dit artikel worden deze verschillende mogelijkheden besproken.

Handdoeken bedrukken

De eerste techniek die vaak gebruikt wordt voor het personaliseren van handdoeken is bedrukken. Hierbij kun je helemaal zelf weten hoe de handdoeken eruit komen te zien. Je kunt klein beginnen met alleen een logo of je naam, maar je kunt ook direct full colour handdoeken bedrukken.

Verschillende soorten handdoeken

Er zijn veel verschillende soorten handdoeken. Afhankelijk van je einddoel kun je ervoor kiezen om grotere of kleinere handdoeken te bedrukken of borduren. Als je bij een zwembad werkt wil je misschien een strandlaken, terwijl je bij een sauna alleen maar klein handdoekje nodig hebt om bij de wc neer te leggen. Ook kun je ervoor kiezen om een hamamdoek te laten bedrukken, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bij al deze opties is het mogelijk om de doek volledig te personaliseren naar keuze.

Handdoeken borduren

De tweede techniek waar je voor kunt kiezen is handdoeken laten borduren. Net als bij het bedrukken van handdoeken mag je zelf kiezen wat voor ontwerp of design je op je handdoeken wilt borduren. Met professionele borduurmachines wordt jouw ontwerp en design op de handdoeken geborduurd. Geborduurde handdoeken zijn slijtvast, kleurvast en duurzaam. Ze kunnen hierdoor ook zonder problemen worden gewassen.

Ontwerp maken voor je handdoeken

Je krijgt in eerste instantie volledige creatieve vrijheid over het ontwerp dat je graag wilt zien op de handdoeken. Als je al een logo of design klaar hebt liggen kun je deze direct opsturen. Daarnaast kun je ook een geheel nieuw design maken als je een beetje handig bent met ontwerpprogramma’s als bijvoorbeeld Photoshop. Als je nog geen idee hebt of je hebt hulp nodig dan staan de experts van Pro-Merchandise in Ootmarsum altijd voor je klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *