De 5 meest gekozen banken

Of u het nu een bank of een salon noemt, deze meubels zijn vaak het middelpunt van een woonkamer. Ze kunnen op verschillende manieren worden gerangschikt om voldoende zitplaatsen of gespreksgroepen te bieden. Met zoveel opties kan het natuurlijk moeilijk zijn om te beslissen welke bank geschikt is voor uw huis. Overweeg deze populaire stijlen wanneer u beslist een bank te kopen.

  1. Hoeksalons

Hoeksalons hebben de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen omdat ze op verschillende manieren kunnen worden opgezet. Sommigen kiezen ervoor om deze hoeksalon in een “L” -vorm in de hoek van een kamer te plaatsen, terwijl anderen de secties graag scheiden in een meer gemoedelijke opstelling. Hoewel de meeste hoekbanken in twee secties zijn verdeeld, worden modulaire banken ook als hoeksalon beschouwd. Modulaire banken hebben meestal elk zitgedeelte gescheiden. Hiermee kunt u de secties rangschikken, afhankelijk van het aantal mensen dat de bank gaat gebruiken. Een hoeksalon kopen kan vaak van stof of leer.

  1. Slaapbank

Slaapbanken zijn populair omdat ze twee doelen hebben. Overdag worden ze gebruikt als zitplaatsen, maar ’s nachts kunnen de kussens worden verwijderd om een ​​uitklapbaar bed te onthullen. Slaapbanken zijn een ideale keuze voor mensen zonder een aangewezen kamer. Ze zijn eenvoudig in te stellen en bieden een comfortabele slaapplaats. Slaapbanken zijn zwaarder dan traditionele banken, maar hun voordelen wegen zwaarder dan het extra gewicht. Slaapbanken zijn traditioneel bekleed met stof, maar je kunt ze ook vinden in leer.

  1. Loveseat

Meestal onderdeel van een set, de loveseat bank is een van de meest populaire soorten woonkamer meubels. Loveseats zijn trendy omdat ze extra zitplaatsen bieden maar niet zoveel ruimte in beslag nemen als een traditionele bank. Loveseats zijn ontworpen voor maximaal twee personen.

  1. Traditionele 3-zits bank

De traditionele driezitsbank is nog steeds de meest populaire. Veel huizen hebben een vorm van deze bank in de woonkamer. Deze banken zijn er in een breed scala aan kleuren en stoffen, waaronder microfiber en leer. Afhankelijk van de fabrikant en stijl, zal het ontwerp van de bank variëren. Sommige hebben hoge ruggen en sommige hebben afneembare kussens, anderen niet.

  1. Chaise

Chaise banken zijn een moderne twist op de sofa. In tegenstelling tot sectionele banken met een apart kussen voor elke ruimte, hebben chaise banken één lang kussen dat schuin ten opzichte van de rest van de bank zit. Chaise banken zorgen ervoor dat gebruikers comfortabel kunnen liggen zonder dat de rand van de kussens ze prikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *