De leukste online spellen

De leukste online spellen

Ontspannen is erg belangrijk en online spelletjes passen daar heel goed bij. Misschien speel je al graag online spellen en gaan deze je vervelen. Ik geef je graag wat nieuwe inspiratie. Deze spelletjes zijn uitstekende ontspanning en werken ook goed tegen verveling.

Catan online

Een van mijn favoriete is Catan online. Als je zelf het bordspel niet hebt of fysiek niemand in de buurt hebt om dit populaire spel mee te spelen is het een ideale oplossing om dit online te spelen. Je kunt dit doen met mensen die je kent op afstand, of spelen tegen vreemden. Onderhandel en dwarsboom je tegenstanders keer op keer met de onlineversie van dit leuke spel.

Pictionary

Een heel leuk spel voor de tekenaars onder ons. Al is dit spel ook heel leuk als je juist niet kunt tekenen. Er zijn veel sites waar je dit spel online kunt spelen tegen mensen van over de hele wereld. Je kan hier ook altijd bij chatten omdat je tegenstanders moeten raden wat jij tekent. Hierdoor kun je naast een leuk spel spelen ook gezellige gesprekken hebben.

Casinospellen

Blackjack en poker zijn ook zeer geschikte spellen om online te spelen. Dit hoeft ook helemaal niet met een echte inleg te zijn. Met het samenspel tussen een beetje geluk en een beetje tactiek zijn dit ook prima spellen tegen verveling. Als je toch wat meer spanning dan ontspanning zoekt en wél met inleg wil spelen, raad ik aan om unibet review eens te checken.

Uno

Uit de categorie fysieke spellen met een onlineversie, heeft ook Uno het internet bereikt. Dit populaire spel is lekker simpel en dus perfect om mee te ontspannen. Je hoeft hier geen ingewikkelde onderhandelingen voor uit te voeren of na te denken over de beste tactieken. Ook dit spel is te spelen met je eigen vrienden of vreemden online.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *