De voordelen van een nep tattoo

Tattoos zijn helemaal on-trend, maar het is natuurlijk wel iets om goed over na te denken. Een tattoo is namelijk voor altijd en dit moet dus ook een weloverwogen keuze zijn. Een tijdelijke tatoeage oftewel een nep tattoo, is daarom misschien wel een beter idee. Wij geven jou de voordelen van een nep tattoo.

Het is niet voor altijd

Erg voor de hand liggend misschien maar een nep tattoo kun je natuurlijk gewoon verwijderen. Hier hoef je dus niet jarenlang over na te denken maar deze keuze is net iets sneller gemaakt! Ben je je nep tattoo zat, verwijder hem dan gewoon met een beetje aceton.

Voordelige prijs

Een echte tatoeage is duur. Zeker als je voor een groter ontwerp wilt gaan, kan dit hoog in de kosten oplopen. Daarom is het heel verstandig, zeker als je budget niet zo groot is, om een nep tattoo te kopen. Een tijdelijke tatoeage kost niet veel, vaak tussen de 1 en 5 euro, afhankelijk van het formaat.

Je kunt experimenteren en erachter komen wat je echt mooi vindt

Maak je keuze, wie weet heb je een bepaald ontwerp al langer in gedachte. Mocht dit nu anders uitvallen, dan kun je de tattoo gewoon verwijderen en voor een nieuw ontwerp gaan. Ook als je een tattoo voor een dag wilt, bijvoorbeeld een leuk festival, dan is een tijdelijke tatoeage ideaal.

Uiteindelijk wil je toch naar een echte tattoo toewerken. Dit kun je perfect doen door van te voren te experimenten met verschillende nep tattoos. Zo ga jij zeker geen verkeerde keuze maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *