De wintermode voor mannen in 2020

Nu de zomer toch echt voorbij is zit de winter er toch echt aan te komen. Het warme weer zal zich niet meer zo vaak laten zien en regen en harde winden zullen de orde van de dag worden. Dit betekent dat je je ook weer wat warmer moet kleden en dat doe je het liefst in stijl. Wil je weten wat er deze winter hot is en waar je niet in gezien wilt worden? Wij bespreken de wintermodetrends voor de mannen in 2020.

Natuurlijke kleren

In de winter van 2020 zal je veel mensen met natuurkleuren zien. Niet alleen de kleuren die je tegen komt tijdens een wandeling in het bos, maar het hele kleurenspectrum dat de natuur te bieden heeft. De kleuren waar je aan moet denken zijn donkeroranje, zeeblauw, olijf- en kakigroen en bruine tinten. Dit gaat gepaard met een basiskleur dat vaak zwart of donkerbruin zullen zijn. De kleuren moeten er zo natuurlijk mogelijk uitzien, maar mogen wel opvallen met gekke dierenprints en intense kleuren gecombineerd met simpele kledingstukken.

Old school cool

De vintage look wordt steeds populairder en dat zal deze winter ook niet veranderen. De donkere en warme keluren van antieke spullen zoals een oude platenspeler en oude gebouwen gaan naadloos samen met kleuren als bordeauxrood, donkergroen en okergeel. Het geeft een warm en vertrouwd gevoel, wat iedereen goed kan gebruiken in de koude wintermaanden. De wintermode speelt in op dit vertrouwelijk gevoel van vintage kleding. Dit gecombineerd met nieuwere, moderne kledingstukken en er ontstaan compleet nieuwe combinaties.

Verder zijn langere jassen ook weer helemaal in. Deze jassen zorgen voor een elegante uitstralingen en zijn zowel mooi als praktisch. Combineer dit met een sjaal en daaronder een hippe trui met een leuk printje en jij zal zeker positief opvallen op straat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *