Organiseer een make-up workshop voor jou en je vrienden!

3 uur durende make-up workshops in heel Nederland voor jou en je vrienden!

Mijn naam is Esther van Maanen, een professionele make-up artist in Nederland die meegeholpen heeft bij grote fashion shows, zoals de Victoria Secret show. Ik wil graag mijn kennis overdagen en je helpen bij het aanbrengen van make-up op een professionele manier. Dit kan tijdens mijn make up workshop in Eerbeek, maar dit kan ook bij jou thuis!

Een privé workshop is natuurlijk erg leuk met vriendinnen, familie of collega’s. Je kunt een privé make-up workshop boeken vanaf 4 t/m 6 deelnemers. Ik werk altijd in kleine groepen van 6 personen, zodat ik genoeg tijd heb om iedereen evenveel aandacht te geven.

Onderwerpen behandeld in de workshop:

Tijdens mijn make up masterclass leer ik je hoe je een goede basis aanbrengt bij jezelf. Vervolgens leer je hoe je jouw ogen het mooiste uit kunt laten komen met een naturel make-up. Ook komt het smokey-eye gedeelte uitgebreid aan bod. Daarnaast geef ik ook advies over welke kleuren jouw het mooiste staan. Dit is natuurlijk voor iedereen anders.

Voor beginners en make-up lovers

Voor deze 3 uur durende make-up masterclass heb je zeker geen ervaring nodig. Het is geschikt voor iedereen. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt met make-up, het is voor iedereen geschikt.

Inclusief koffie, thee, bubbles & bites

De make-up workshop is inclusief koffie, thee, bubbles & bites. Je komt dus niets te kort tijdens deze workshop.

Producten in de workshop

Tijdens de workshop wordt er gebruik gemaakt van verschillende producten van de beste merken, zoals Ellis Faas, The Browgal en Kure Bazaar. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om na afloop van de make-up workshop deze producten te kopen bij ons. Ook kun je ze natuurlijk ook altijd online bestellen achteraf in de webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *