Deze nieuwe games moet je gespeeld hebben

Deze nieuwe games moet je gespeeld hebben

Je kent het gevoel wel. Die keren dat jij je heel erg verveeld en dan en niets te doen hebt. Veel mensen spelen games, om hun tijd te doden en om iets leuks te doen. Het spelen van games is voor veel mensen uitgegroeid tot en liefhebbende hobby. Bij deze heb ik een aantal nieuwe games die je gespeeld moet hebben.

Games

Wereldwijd zijn er een heleboel mensen die games spelen. Alleen al in Nederland spelen een miljoen mensen games. En volgens onderzoek is 2% daarvan verslaafd aan games. Dan hebben we het hier over zo een 20.000 mensen. Mensen vinden het spelen van games leuk omdat het kan voorzien in hun behoeften. Dat kan bijvoorbeeld ook de sociale contacten zijn.

Al heel wat jaren spelen mensen games. Van de oudere klassiekers tot de nieuwe en het wordt gespeeld door mensen van alle leeftijden. De eerste videogame heette ‘’Pong’’. Je kon het spel alleen spelen of met twee personen. Het werd uitgebracht in de speelhallen in 1972. Pong was gebaseerd op een tennistafel. Het spel bestaat uit twee plankjes en een bal en de bedoeling was dat de bal achter de plank kwam.

Tegenwoordig kun je nu wereldwijd met mensen games spelen.

Beste pc games 2020

Door de jaren heen hebben de games zich heel erg ontwikkeld en verbeterd. Er zijn duidelijke verschillen onder andere dat je met mensen online over heel de wereld kunt spelen. Het beeld is beter geworden, software. Hier zijn een aantal van de nieuwste games van 2020 die je gespeeld moet hebben. Het zij de beste pc games van 2020 waarop jij je kunt verheugen:

-Ghost of Tsushima; Dit is een nieuwe game van Suckerpunch en het belooft je mee te nemen naar de oude tijden in Japan. Het gaat om het eiland Tsushima waar je als Samurai moet vechten tegen het Mongoolse leger. Tijdens de game leer je een vechtstijl en daarmee moet je het Mongoolse leger verslaan.

-Halo infinite: het nieuwe avontuur van Master Chief trekt om vele redenen de aandacht. Je gaat samen met je vrienden monsters te lijf of je maakt je vrienden in.

-Cyberpunk 2077: In de game heb je veel vrijheid in het doen en laten als speler. Het verhaal gaat gewoon door, ook als je het niet haalt. Je moet maar leven met de keuzes. De game ziet er heel indrukwekkend uit.

Assassins creed valhalla

De nieuwe game Assassins Creed Valhalla is van Ubisoft en het spel heeft als thema ‘’Vikingen’’. Het speelt zich af in de negentiende eeuw na christus. En het gaat over een Viking die door vele oorlogen uit Noorwegen verjaagd is. Die Viking leidt een groep Noormannen over de Noordzee naar de rijke gronden in Engeland. Het uiteindelijke doel is een thuis opzetten en het maakt niet uit wat het kost.

Het is een nieuwe game van 2020 en het kost €64,99. Om de game te spelen moet je wel minimaal 18 jaar of ouder zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *