Dit is het moment om kerst decoratie te kopen

Dit is het moment om kerst decoratie te kopen

Er is geen twijfel meer mogelijk. Als je naar het weer kijkt is de zomer echt begonnen. Daarom denk je waarschijnlijk nog niet aan kerst op dit moment. Maar dat is nou juist de reden waarom dit hét moment is voor kerst inkopen. Altijd al een Lemax kerstdorpje bij elkaar willen sparen en verzamelen? Dit is je kans.

Voordeliger

Rond de feestdagen worden de meeste kerstspullen verkocht. Dat is logisch, de vraag is dan ook het hoogst en iedereen is zich aan het voorbereiden op de kerst. In de zomer zoekt bijna niemand naar kerstdecoraties, om het toch aantrekkelijk te maken geven aanbieders fijne kortingen. Daardoor is kerstshoppen een stuk voordeliger dan in de winter. Het enige nadeel is dat het dan lastiger te vinden is. Tenminste in de winkel, want online heb je je Lemax huisjes zo gevonden. Bijvoorbeeld bij Felinaworld.

Zoek online

Zoals ik benoemde liggen er op dit moment natuurlijk geen kerspullen in de winkel. Daar zouden veel te weinig mensen nu interesse in hebben. Een webshop kan natuurlijk wel het hele jaar door kerstspullen blijven aanbieden, daarom is dat de plek om te zoeken naar goeie deals.

De beste deals

Ik heb vast even gespiekt naar het aanbod en er zijn een hoop leuke deals te vinden op dit moment. Op Felinaworld zijn nu bijvoorbeeld veel Lemax huisjes in de aanbieding. Dit merk staat wereldwijd bekent als hét merk voor miniatuurkerstdorpen. Ze zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben altijd leuke inkijkjes en interieurscenes. Deze huisjes hebben tot wel 20% korting.

Andere kerstspullen

Ook andere kerstspullen zijn verkrijgbaar met (hoge) kortingen. Kerstballen, kerstslingers, misschien kun je zelfs een kunstkerstboom met korting op de kop tikken op dit moment. Dit laatste zal wat lastiger worden en zo blijkt ook dat niet alle kerstspullen even makkelijk met korting te vinden zijn. Kerstverlichting zal lastig zijn, aangezien deze het hele jaar door populair zijn als sfeerverlichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *