Dit zijn de jassen die deze zomer 100% van pas gaan komen!

We know, we know… Een jas in de zomer is echt het laatste waar je op zit te wachten. Toch weet je, als je al een tijdje meegaat in Nederland, dat het nu eenmaal soms gewoon nodig is om een jas uit de kast te trekken in de zomer. Vooral ’s ochtends en ’s avonds kan het nog best wel eens fris zijn en dan is het gewoon net lekkerder met een zomers jasje. Nu de zomer bijna begint is het tijd om je zomergarderobe eens goed onder de loep te nemen. Daarom vertellen we je in dit blogartikel welke drie jassen wij absoluut in onze kast willen hebben hangen deze zomer.

#1 Trenchcoat

Deze stijlvolle klassieker is een absolute must-have, niet alleen in de zomer maar ook zeker daarbuiten. De trenchcoat is tijdloos en is al jaren de trend. Doordat de jas zo klassiek is maakt het al je outfits heel stijlvol zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. Voor de zomer raden we je aan om een dunne versie van katoen aan te schaffen zonder dikke voering. Zo biedt het net even wat extra verwarming tijdens de frisse momenten.

#2 Spijkerjas

Een spijkerjas is en blijft een absolute topper in de zomer. Door de nonchalante maar verzorgde look kun je de spijkerjas bijna met alle outfits combineren. Je kunt het ook nog eens superleuk stijlen door de spijkerjas op een spijkerrok of korte jeans te dragen wanneer je dit hebt in dezelfde kleur. Super stijlvol én het houdt je net wat warmer. Vooral het oversized spijkerjack is een trend die al jaren gezien wordt. Ook op een jurkje met hoge laarzen kan een spijkerjack ontzettend stoer staan. Daarnaast is dit jack ook nog eens makkelijk op te vouwen en kreukt het niet, waardoor je het prima in een totebag kan proppen wanneer het te warm is.

#3 De blazer

Een blazer is in de herfst en winter een veel gezien jasje voor binnen maar in de zomer is dit ook bij uitstek dé perfecte jas voor buiten. Vooral wanneer je ’s avonds lekker op stap gaat, een drankje gaat doen met je vriendinnen of uiteten gaat op het terras is de blazer dé perfecte jas. Het is chique, stijlvol, niet té warm en kan oprecht tijdens iedere gelegenheid gedragen worden. Dit is dan ook de reden waarom een mooie (oversized) blazer, niet kan ontbreken in jouw kledingkast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *