Duurzaam dakisolatie-materiaal van topkwaliteit

Dakisolatie Terneuzen

 

Door dakisolatie Terneuzen te kiezen, ga je geld besparen

Op zoek naar dé specialist voor dakisolatie in en rond Terneuzen?

ISOenergy is hét Zeeuwse isolatiebedrijf dat jullie isolatieprobleem professioneel oplost. In de winter wil je een warm huis en de warmte zo lang mogelijk vasthouden. Als de warme lucht continu wordt afgevoerd, stijgen jullie verwarmingskosten aanzienlijk. Het kan zijn dat het dak niet goed geïsoleerd is of dat er dakisolatie ontbreekt waardoor jullie veel warmte verliezen.

Warme lucht gaat altijd omhoog en als je geen (goede) dakisolatie hebt, verlies je zeker warmte. Het isoleren van het dak kan dit voorkomen, niet alleen om ervoor te zorgen dat de warmte in huis behouden blijft, maar ook om de energiekosten te verlagen. Dakisolatie helpt ook om de warmte buiten te houden in de zomer. Onze adviseurs geven jullie graag meer informatie en antwoorden.

 

Vakkundige montage van dakisolatie

ISOenergy adviseert en plaatst dakisolatie van binnenuit

Het aanbrengen van dakisolatie gebeurt in de volgende stappen: Eerst wordt er dampwerende folie op de balken van het dak geplaatst. Hierop worden vervolgens rekken gemonteerd. De ruimte die ontstaat tussen het dakbeschot en de folie is meestal zo’n 16 centimeter. Deze ruimte is gevuld met eersteklas isolatiemateriaal. Doordat we aan de binnenkant isoleren, zal dit de binnenruimte iets verkleinen. Maar dan heb je wel een goed geïsoleerd dak. Onze adviseurs komen graag bij jullie langs om uit te leggen waarom deze isolatiemethode onze voorkeur heeft. Daarnaast kijken we ook naar mogelijke isolatievoordelen voor jullie woning. Onze isolatiemonteurs zijn vakmensen mbt spouwmuur-, vloer- en dakisolatie.

Waarom Supafil Timber Frame dakisolatie?

ISOenergy gebruikt Supafil Timber Frame om jullie dak te isoleren. Dit is een isolatiemateriaal van topkwaliteit en het is extreem duurzaam. De grootste voordelen van dit materiaal zijn dat het je stookkosten en energieverbruik verlaagt. Bovendien verhoogt dakisolatie de waarde van jullie woning en krijg je 10 jaar garantie.

 

Subsidie dakisolatie

Kies je voor dakisolatie bij ISOenergy? Dan helpen wij je met het aanvragen van subsidie

De overheid helt graag een bij het energiezuiniger maken van woningen. Daarom bieden zij subsidie ​​aan voor huiseigenaren die woningisolatie toepassen; inclusief dakisolatie. Wij kunnen jullie helpen bij het aanvragen van de subsidie voor de dakisolatie. Een van onze adviseurs kan langskomen om dit proces toe te lichten. Maak een afspraak en ontdek wat er mogelijk is voor jullie woning. Of vul ons contactformulier in.

 

Waarom kiezen voor ISOenergy voor dakisolatie Terneuzen?

Om jullie isolatieprobleem professioneel op te lossen, komt onze adviseur bij jullie langs voor gratis advies. Als regionaal en Zeeuws isolatiebedrijf biedt ISOenergy meerwaarde door:

  • gratis advies met een offerte door deskundige opname aan huis te verzorgen
  • adviseurs en monteurs die samenwerken in een professioneel team
  • 10 jaar garantie te bieden op materiaal en montage
  • de beste en meest duurzame isolatiematerialen toe te passen.

 

Meer weten? https://www.isoenergy.nl/dakisolatie/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *