Educatief speelgoed voor kinderen

Educatief speelgoed, bestaat dat? Ja, er is speelgoed dat kinderen belangrijke vaardigheden kan leren.

Nu scholen over de hele wereld onlangs sluiten voor de nabije toekomst, moeten ouders een beetje creatiever worden als het gaat om het opleiden van hun kinderen terwijl ze zich buiten de klas bevinden. Een manier waarop ze dat kunnen doen, is door educatief speelgoed en spelletjes op te nemen in het leven van hun kinderen.

Van bouwstenen voor periodieke tafels tot een coderingskit voor kinderen, we hebben genoeg opties voor elke leeftijdsgroep die bewijzen dat leren niet saai hoeft te zijn.

Spektro

Het merk Spektro is erg bekend vanwege hun experimenteersets. Dit educatieve speelgoed is geschikt vanaf ongeveer 8 jaar. Kinderen leren namelijk op een speelse manier om aan de slag te gaan met elektriciteit. De losse onderdelen van de Spektro starter basis set, maken het mogelijk om verschillende circuits te bouwen. Alleen al met de Spektro Starter kun je 75 verschillende opdrachten maken waarbij je leert hoe je een lampje kunt laten branden of een muziekje kan laten afspelen. Natuurlijk is dit speelgoed ook veilig voor kinderen. Het is namelijk bestand tegen overbelasting en kortsluiting, waardoor en foutje geen ernstige consequenties heeft.

Deltas

Het merk Deltas is eigenlijk geschikt voor alle leeftijden. Kinderen maken al vroeg kennis met boeken in verschillende vormen en uitvoeringen. Denk hierbij aan een luisterboek, een kijkboek of een voelboek. Wanneer de kinderen iets ouder worden dan komen ze meer in aanraking met een leesboek, een ontdekboek of een oefenboek. Het merk Deltas heeft boekjes voor al deze genoemde varianten. Leer bijvoorbeeld de eerste stappen naar het tellen en schrijven met de speel-en oefenboeken van Deltas voor kinderen van 3-5 jaar. Of leer vlot rekenen, schrijven en lezen met de Deltas oefen je slim boekjes. Ideaal voor kinderen om thuis op een leuke manier te leren schrijven, lezen en rekenen. Ook voor de wat oudere kinderen zijn er speciale boekjes. Zo is er voor de oudere kinderen van 8-13 jaar boeken uitgebracht gericht op de wetenschap, de aarde, het heelal, experimenten, de encyclopedie en meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *