Gezondheidsvoordelen van rauwe honing

Honing, rauw of commercieel, is ook een bekend huismiddeltje om een ​​zere keel te verzachten of een aanhoudende hoest te onderdrukken. Slim idee voor hakhoning kopen. Bovendien heeft honing natuurlijke antibacteriële eigenschappen die kunnen helpen bij het genezen van wonden, brandwonden en zweren op de huid. Honing heeft een lagere glycemische index dan witte suiker, maar is het noodzakelijkerwijs een gezondere zoetstof? Soort van. Omdat honing een meer geconcentreerde smaak heeft dan suiker, hoef je er niet zoveel van te gebruiken om een ​​zoete smaak te krijgen, kijk hiervoor op hakhoning.shop.

Aan de andere kant wordt honing nog steeds als een toegevoegde suiker beschouwd – en je moet ernaar streven om je consumptie ervan tot een minimum te beperken. En wist je dat hoogwaardige honing bevat veel belangrijke antioxidanten. Deze omvatten organische zuren en fenolische verbindingen zoals flavonoïden. Wetenschappers geloven dat de combinatie van deze verbindingen honing zijn antioxiderende kracht geeft. Interessant is dat twee onderzoeken hebben aangetoond dat boekweithoning de antioxidantwaarde van je bloed verhoogt. Antioxidanten zijn in verband gebracht met een verminderd risico op hartaanvallen, beroertes en sommige soorten kanker. Ze kunnen ook de gezondheid van de ogen bevorderen. Kortom: Honing bevat een aantal antioxidanten, waaronder fenol verbindingen zoals flavonoïden.

Hakhoning

Nu we het over honing hebben, heb je ooit gehoord van hakhoning? Nou het Is een lekkere, ambachtelijke snoepje van honing dus. Hakhoning wordt ook wel borsthoning” genoemd. Hakhoning komt meestal in verschillende smaken en kleurtjes zoals Gember, citroen, menthol, kaneel en nog veel meer.

Hakhoning is gezond

Honing hakken is een echte delicatesse. Bovendien is hakhoning gezond. Hakhoning werd al in de middeleeuwen gebruikt bij keelpijn, verkoudheid, keelontsteking en andere aandoeningen van de luchtwegen. Dit ouderwetse snoepje is nog steeds immens populair. Meestal komt gehakte honing gluten- en lactosevrij en bevat het geen allergenen, conserveringsmiddelen of andere kunstmatige toevoegingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *