Het advies voor een gezonde, sfeervolle werkplek. Kies Interstuhl!

Kantoormeubelen zijn er in allerlei vormen, maten en kleuren. Van bureaustoel, balanskruk tot bureautafel. Richt jouw thuis- en kantoorwerkplek in met Interstuhl. Dit merk staat garant voor hoge kwaliteit en innovatief design.

De kracht van een familiebedrijf
Interstuhl, Duitse kwaliteit voor jouw werkomgeving. Dit familiebedrijf gaat al geruime tijd mee en ontwikkelt al meer dan 50 jaar bureaustoelen met kwaliteit en zitcomfort als doel. Een familiebedrijf van origine. Een uitstekend, innovatief design is de basis. Combineer dit met een zitbeleving met alle zintuigen. Het idee achter hun producten is dat kantoorprestaties kunnen verbeteren als je gezonder, prettiger en beter zit. Maar niet alleen, gezonder werken staat aan de basis van dit merk. De cultuur, betrokkenheid, binding en verantwoordelijkheid is groot. Er wordt met passie gewerkt, ontwikkelt en gekeken naar de toekomst. Dit resulteert in vernieuwende, ergonomische producten die dicht bij de eindgebruiker en zijn beleving staan.

Welke mogelijkheden zijn er?
Interstuhl ontwikkelt niet alleen stoelen maar ook meubels die op ambachtelijke tradities en vakmanschap gebaseerd zijn. Kies voor een bureaustoel, moderne balanskruk, een comfortabele vergaderstoel, een draaifauteuil of een loketstoel. Maar ook bureautafels, klaptafels, statafels of mobiele wanden hebben zij opgenomen in hun range van producten. Maak jouw interieur compleet met Interstuhl.

Waarom kiezen voor Interstuhl?
Richt jouw werkplek thuis of op kantoor sfeervol en comfortabel in. Interstuhl richt zich al sinds jaar en dag op het zitten aangepast aan het lichaam. Dit al voordat ergonomie een hot topic werd. Gezondheid en vitaliteit staan aan de kern van het merk. Een prettige, comfortabele zitervaring is hun ambitie. Het ontwerp is extreem functioneel, heeft technische innovaties en eenvoudige bedieningen. Dit alles om jou een zitbeleving met alle zintuigen te laten ervaren.

Waar kan ik Interstuhl kopen?
Het vakmanschap staat aan de basis van alle ontwikkelingen binnen dit bedrijf. Er zijn veel succesvolle modellen. Voor ieder persoon is er een passende bureaustoel te vinden. Van luxe design stoelen tot een instapmodel. De succesverhalen van Interstuhl zijn o.a. de Every, Movy en Up. De Interstuhl Every is een allround bureaustoel die voorzien is van een autolift techniek, zitdiepte verstelling en verstelbare armleuningen. De Moby is ergonomisch, voldoet aan de zwaarste arbo normering NPR1813 en maakt het mogelijk de stoel volledig te laten aanpassen aan je lichaam. Wanneer je bewegingsvrijheid nodig hebt, kies je Up kruk. Deze universele kruk stimuleert beweging en een rechte houding van de rug.

Kies voor vakmanschap, design en service. Shop bij Bureaustoelexpress voor een uitgebreid assortiment dat afgestemd is op de behoeften van de gebruiker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *