Hoe jij als student jouw kamer inricht

Het is niet altijd makkelijk om je kamer goed in te richten als je niet genoeg ruimte hebt voor alle spullen die je erin wilt plaatsen. Misschien dan toch maar eens kijken of je die bank er toch in kan proppen of moet je dan een kleinere kast neer zetten? Het is niet altijd rozengeur en maneschijn als student zijnde, maar toch moet je er iets op vinden! Heb je al aan een hoogslaper met kast gedacht?

Hoger slapen, meer ruimte

Als je wat hoger slaapt, heb je meer ruimte in je kamer voor andere dingen. Een hoogslaper met kast lost dan ook meteen het kast probleem op! Zo hoef je geen extra kast te kopen en kan je beter gebruik maken van jouw kamer. Misschien past jouw bank er dan wel in en heb je nog zelfs plek voor een televisie. Het kan ook zijn dat je liever een bureau in je kamer zet dan een bank, maar dat is ook helemaal jouw keuze. Het belangrijkste is, is dat je de ruimte zo goed mogelijk benut en alles uit je studententijd kan halen.

Slapen doe je in bed

Natuurlijk is het doel van een bed dat je erin slaapt. Maar hoe vaak gebruik jij jouw bed als bank om even op neer te ploffen en appjes te beantwoorden? Dan ben je snel weer een tot twee uur verder en heb je nog steeds geen huiswerk gemaakt of geleerd voor de toets van morgen. Als jij een hoogslaper als bed hebt, ga je toch niet zomaar even op dat trappetje op om even op bed te liggen. Dan denk je er toch langer over na en heb je liever dat je je huiswerk af hebt, zodat je daarna wel op je bed kan liggen en in slaap valt. Dan heb je een win-win situatie! Je hebt extra ruimte in je kamer én je bent meer gefocust wanneer het nodig is. Best handig zo’n hoogslaper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *