Jouw grote dag in Rotterdam

Je hebt belangrijke dagen en dan data van epische proporties. Waar behoort jouw aanstaande evenement toe? In Rotterdam vind je er sowieso altijd de juiste plek voor.

Want voor ieder idee staan in de Maasstad alle deuren over. Zeker wanneer ze net zo hardnekkig zijn als Rotterdam zelf! Deze Nederlandse metropool stamp je met geen mogelijkheid de grond in. De Duitsers hebben het geprobeerd en clubs als Ajax, PSV en Willem II wagen om de zoveel tijd een poging. Maar Rotterdam slaat altijd terug!

We kunnen het ook over andere zaken dan voetbal hebben, hoor. Jouw aanstaande gebeurtenis, bijvoorbeeld. Dat kan een zakelijke of een feestelijke zijn, Rotterdam maakt het niet uit. Hier vind je immers ontzettend veel gebouwen met een multifunctioneel karakter waar jij altijd je ei kwijt kan. Voor elke gelegenheid en iedere hoeveelheid gasten vind je daarom altijd de juiste plek!

Ben je helemaal zeker van Rotterdam als de basis van jouw evenement? Dan gaan we even naar een paar voorbeelden kijken.

Het Roffa huwelijk

Van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande bruiloft! Dat jullie maar vele jaren in voor- en tegenspoed (maar vooral dat eerste) samen mogen doorbrengen. Echter, de eerste dag van de rest van jullie leven als getrouwd koppel vier je niet zomaar ergens. Daar m,oet iets bijzonders aan te pas komen! Gelukkig kunnen jullie terecht in één van vele trouwlocaties in Rotterdam met precies de sfeer die jullie zoeken. Ga voor een landelijke setting met de Zwethburch of een sprookje in Het Oude Stadhuys. En wie zowel letterlijk als figuurlijk in het huwelijksbootje wil stappen, gaat natuurlijk met het hele gezelschap naar de Retraiterie Rottemeren! Hier kies je voor een symbolische bruiloft in een schitterende en gezellige omgeving. Zo weet je zeker dat je deze prachtige dag nooit of te nimmer zult vergeten!

De Maas training

Jij weet als geen ander dat jouw bedrijf iedere competitiestrijd met gemak kan winnen. Maar dan moet je wel alle kennis en iedere vaardigheid die onder jouw waakzaam oog de ronde doet perfect benutten. Genoeg reden dus om er eens een dag – of meer – op uit te trekken en met je personeel op cursus te gaan. Bijvoorbeeld op een inspirerende plek als de Kunsthal. Bovendien kun je geschiedenis vermengen met een blik op de toekomst door voor de Van Nelle fabriek te kiezen. En bepaal zelf hoe rustig of gunstig jullie vaarwater is door uit te wijken naar het Maritiem Museum!

Het Rotjeknor congres

Net als bij een training is ook de uitstraling van de plek waar je je congres gaat houden uiterst belangrijk. Dat bindt bezoekers aan het gemeenschappelijke doel én aan elkaar. Je wilt immers dat iedere aanwezige iets aan de samenkomst zal hebben gehad! Kies bijvoorbeeld voor Hotel New York, een pand met geschiedenis. Hier was namelijk vroeger het hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn. Kijk samen naar de toekomst in de Laurenskerk of profiteer van de talloze mogelijkheden op een plek als Ahoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *