Met prepaid bespaar je gemakkelijk 10 euro per maand

Een prepaid simkaart: dat is toch helemaal niet meer van deze tijd? Juist wel. Steeds meer mensen maken de overstap terug naar de prepaid simkaart. En met goede reden. De bundels van telefoonabonnementen zijn tegenwoordig zo uitgebreid dat veel mensen hun bundels aan het einde van de maand niet eens op maken. Als dit ook het geval is bij jou dan is dit artikel voor jou geschreven. Lees verder om inzicht te krijgen in wanneer een prepaid simkaart een goede keuze is.

Een prepaid simkaart aanschaffen? De beste prepaid simkaarten vind je op https://www.prepaidsimkaart.net/.

Grip op je financiën

Als je eenmaal een abonnement hebt afgesloten kijk je meestal niet meer om naar de kosten. Tuurlijk kijk je maandelijks naar wat je moet betalen aan de telefoonmaatschappij, maar gedurende de maand is het lekker makkelijk om te doen waar je zin in hebt.
Maar als je niet oppast dan zul je vroeg of laat een keer een dikke rekening op je deurmat krijgen. Het is schrikken als je dat enorme bedrag ziet en vaak komt zo’n rekening op het verkeerde moment – niet dat er een goed moment is om een dikke rekening te ontvangen.
Dankzij een prepaid simkaart is het onmogelijk om in deze situatie te komen. Omdat er een bepaald bedrag op je simkaart staat is het niet mogelijk om er overheen te gaan. Hooguit denk je een keer: wat is mijn prepaid snel op. Maar dan weet je zeker dat het op is en dat je niet nog meer er overheen kan gaan.

Tarieven zijn aantrekkelijk

Daarnaast zijn prepaid abonnementen relatief goedkoop in verhouding met normale abonnementen. Het verschilt natuurlijk per persoon, maar als je aan het einde van de maand nog minuten over hebt dan betaal je daar wel voor. De aantrekkelijke prijs van prepaid heeft twee verschillende oorzaken:

  1. Je betaalt alleen voor de minuten en MB’s die je gebruikt.
  2. De minuten zijn goedkoop.

Als je nu denkt: hé ik heb aan het einde van de maand altijd nog minuten en MB’s over. Dan moet je zeker even kijken over jij geld kan besparen met een prepaid kaartje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *