Tips om je telefoon te beschermen

PATS, daar gaat je voornemen om je telefoon nog op tijd te beschermen voordat hij uit je handen zou vallen. Ja, je had je telefoon nog in je broekzak gestopt, maar je telefoon is groter en met een verkeerde beweging is het er ook zo eruit. Nieuwe iPhone en meteen de voorkant in kleine stukjes. Wil jij dit graag voorkomen? Lees dan even de tips over hoe jij je telefoon het beste kan beschermen.

Nummer 1: plak een screenprotector op je scherm

Voordat jij allerlei rare en gekke dingen gaat doen met je telefoon, is het wel handig om even goed je scherm te beschermen. Je wilt niet dat je nieuwe iPhone kapot gaat, voordat je er fatsoenlijk gebruik van maakt. Dus wees slim, want je wilt niet meteen gaan zoeken op scherm reparatie terwijl je hem nog geen week hebt. Zou een beetje zonde zijn van je geld dus zorg voor een goede screenprotector.

Nummer 2: kies een stevig hoesje uit

Naast een screenprotector is het wel heel handig als jij een hoesje voor om je telefoon hebt. Denk bijvoorbeeld aan een bumper of een hoesje die je dicht kan doen als een boekje. Zo zorg je ervoor dat je telefoon extra beschermd is en langer mee kan doen.

Nummer 3: beveilig je telefoon tegen inbraak

Je zult het misschien niet nodig vinden, maar je kan maar beter je mobiel zodanig beschermen dat niemand in je telefoon kan. Hackers vinden het plezierig om meer te weten over jou en kunnen dan mogelijk jou chanteren om iets wat op je telefoon stond bijvoorbeeld.

Nummer 4: verzeker je telefoon tegen schade en diefstal

Niet iedereen doet het, maar als je telefoon voor werk en privé is, is het misschien wel heel handig om ervoor te zorgen dat je goed verzekerd bent. Natuurlijk kan je dat ook gewoon doen als het je privé telefoon is. Zorg ervoor dat je dan wel alles weet hoe het in elkaar zit, voordat je iets afsluit.

Nummer 5: bescherm tegen diefstal

Wanneer jouw telefoon gestolen is, kunnen de dieven van alles ermee doen als jij jouw telefoon niet voldoende hebt beschermd. Al jouw appjes, notities en apps kunnen zij dan gebruiken voor andere doeleinden en dat is niet waar je op zit te wachten.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *