Mooie verzorgde nagels voor jou en je klanten

Gelmanicures  of gelnagels is een manier om langdurige mooie nagels te hebben. Ik heb vrij zwakke nagels, was veel afwas en werk veel met mijn handen, dus gewoon poetsen is een complete verspilling van tijd.

Een paar jaar geleden, misschien 2-3 jaar geleden, kocht ik een UV-lamp en probeerde ik thuis mijn eigen gelmanicure te doen. Ik vond het product erg moeilijk om mee te werken. Het bleef zich terugtrekken van de punt van de nagel en eindigde ook echt bubbelend. Ik besloot dat dit gewoon iets zou moeten zijn waarvoor ik zou moeten betalen als ik dat wilde. Dus, de laatste paar jaar ga ik vrij regelmatig naar nagelstudio’s om een ​​gel manicure te krijgen. Het kost meestal ongeveer tussen de €32,- en €40,- en dat kan snel oplopen!

Het plannen van die afspraken is lastiger geworden met groeiende studio’s en een druk schema, en soms doet de technologie waarmee ik ben gekoppeld niet altijd zo’n goed werk. Dus toen ik de Gelish Complete Starter Kit bij een nagelgroothandel zag, besloot ik het opnieuw te proberen. Ik heb geweldige resultaten behaald met Gelish-nagelproducten en wilde zien of dit anders zou zijn dan mijn ervaring jaren eerder. Ik werd erg goed geholpen bij de nagelgroothandel Groningen en ik ben nu echt super blij met mijn aankoop.

Het blijkt dat het VOLLEDIG anders is en het heeft het doen van mijn eigen gelmanicure volledig mogelijk gemaakt. Ik heb zelfs betere resultaten behaald met de resultaten die ik op mezelf heb gedaan dan met wat ik onlangs in de salon heb gekregen. Ik merk dat sommige van de technici slordig zijn met de applicatie en de nagellak op mijn nagelriemen krijgen, wat eigenlijk het ergste is dat je kunt doen, omdat de gel gewoon weg zal pellen. Afgezien van de betere resultaten, kan ik het ’s ochtend om 9:00 uur doen, terwijl ik anders instagrammend in mijn bed zou scrollen. Tijd VEEL beter besteed, naar mijn mening.

In het begin is het kostbaar omdat je investeert in alle tools die je nodig hebt, maar na 3 manicures aan huis heeft het zichzelf terugverdiend. Het gebruiksgemak en het succes dat ik heb gehad, hebben het allemaal de moeite waard gemaakt!

Als u uw eigen gelmanicure thuis doet, met het UV-licht, volgen hier enkele tips die ik uit mijn ervaring heb geleerd.

Ga niet in de buurt van de nagelriem zitten. Hoe verleidelijk je ook bent, het is veel beter om er iets van weg te blijven dan te sluiten, want als het eenmaal is aangeraakt, is het voorbij. Ik bedoel, je zou een oranje houten stok kunnen gebruiken om het af te schrapen, maar het is veel gemakkelijker om gewoon weg te blijven van de randen.

Neem de tijd om terug te duwen en eerst eventuele lange nagelriemen te knijpen. Poets vervolgens je nagels om het oppervlak een beetje “ruw” te maken. De lak hecht zo beter.

Gebruik dunne laagjes. Bubbels zijn het ergst en ze zijn het resultaat van te dikke lagen nagellak (zowel met gel als gewone nagellak). Een dunne laag van de basis is veel beter dan iets te dik.

Volg de uithardingsinstructies op basis van uw product. Probeer het niet te overdrijven, maar laat het drogen met extra tijd in het licht, als het eenmaal klaar is, is het droog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *