Online voorbereiden op je examen

Haal hogere cijfers in rekenen en taal door online te oefenen. Extraas.nl is een online platform waarbij je je kunt voorbereiden op verschillende examens. Zo kun je je bijvoorbeeld voorbereiden voor de eindtoets in groep 8 en de reken- en taaltoets op verschillende niveaus voor zowel het middelbaar beroepsonderwijs als het hoger onderwijs.

Oefentoetsen oefenen op ieder niveau

Bij Extraas.nl kun je een rekentoets of een taaltoets oefenen op elk niveau. Of je nu op de basisschool zit, het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs of het hoger beroepsonderwijs. Door het gericht oefenen op een specifieke toets kun je zelfs gemiddeld 8% hoger scoren voor je definitieve eindtoets. Ga dus snel een rekentoets oefenen of een taaltoets oefenen en scoor hoger op je centrale eindexamen!

Online bijles is leuk!

Heb je moeite met rekenen of met taal? Oefen dan online en scoor een hoger punt voor je rekentoets of taaltoets. Je kunt een achterstand hebben op rekenen of op taal. Dit kan komen doordat je het gewoon niet snapt. Hierdoor kan je zelfvertrouwen dalen en hierdoor zakt vaak ook je plezier in school. Met de online bijles van Extraas.nl wordt leren weer leuk! Wij geven je namelijk per onderdeel een korte uitleg door middel van animaties, games en interactieve vragen. Daarnaast zie je ook na iedere vraag wat je goed en wat je fout hebt gedaan en waarom. Vooral ‘waarom’ is erg belangrijk. Door te lezen wat je fout hebt gedaan kun je leren van je fouten. Hierdoor zal je het in het vervolg niet meer fout doen.

Ook voor studenten op HBO

Ook voor studenten op Hbo scholen biedt Extraas.nl online ondersteuning. Zo kun je bijvoorbeeld je hier voorbereiden op de Wiscat oefentoets. Deze toets dien je als student te behalen om door te mogen met je studie op de pabo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *